Τα τετραγωνάκια για τα γενέθλια του Ftiaxto.gr

Πριν από μερικούς μήνες το ftiaxto.gr γιόρτασε τα 10α γενέθλιά του στη Χειροτέχνικα Αθήνας και ζήτησε από τους φίλους και τις φίλες του να φτιάξουν από ένα τετραγωνάκι για τον τοίχο των crafters. Εμείς επιλέξαμε τα 10 τετραγωνάκια που ξεχώρισαν και σας τα παρουσιάζουμε!

Τα 10 τετραγωνάκια που ξεχώρισαν είναι:

  1. Αναστασία Άγουρου
  2. Γεωργία Δημητριάδου
  3. Νικολέτα Παπασαράντη
  4. Σοφία Δάτση
  5. Ελένη Σαραντόγλου
  6. Μαρία Λιανού
  7. Agnes Dabrowska
  8. Λίλα Λώλου-Χλιούρα
  9. Ειρήνη Παγίδα
  10. Μαρίνα Χατζάρα

Κορίτσια σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την καλή σας διάθεση να συμμετέχετε και για τα τόσο όμορφα τετραγωνάκια που φτιάξατε για εμάς. Πραγματικά μας συγκινήσατε πολύ…

Παρακαλούμε εάν δείτε το όνομα και το τετραγωνάκι σας να επικοινωνήσετε μαζί μας με ένα email στο info@ftiaxto.gr για να σας στείλουμε το δωράκι που σας έχουμε υποσχεθεί.

Κάπου εδώ να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους και όλες όσοι συμμετείχαν στο Wall of Crafters στη Χειροτέχνικα Αθήνας και μας βοήθησαν να γεμίσουμε τον τοίχο μας με χρώματα και υλικά!

Και του χρόνου!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *