Χειροτέχνικα 2016: Η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και Do-It-Yourself

Η Χειροτέχνικα 2016 έρχεται! Η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY ανανεώνει το καθιερωμένο της ραντεβού στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (στ.μετρό Ανθούπολη). Μάθε όλες τις λεπτομέρειες!Ο επισκέπτης θα βρει όλα τα υλικά και τα εργαλεία που χρειάζεται για να δημιουργήσει, 3 Craft Rooms γεμάτα με σεμινάρια χειροτεχνίας δωρεάν για το κοινό, 1 δωρεάν χώρος παρουσιάσεων για να μάθει νέες τεχνικές τεχνικές και υλικά και να αναπτύξει τη φαντασία και την τέχνη του και χώρο εργαστηρίων για τα παιδιά για να φτιάξουν όμορφες κατασκευές. Τρείς μέρες γεμάτες δημιουργία, μάθηση και φαντασία!

xeirotexnika2016-2Οι κατηγορίες της Χειροτέχνικα περιλαμβάνουν:

 • υλικά ζωγραφικής,
 • decoupage και hobby,
 • υλικά πλεξίματος και ραπτικής,
 • πρώτες ύλες για καλλυντικά,
 • υλικά και εργαλεία για χειροποίητα κοσμήματα,
 • υλικά συσκευασίας,
 • είδη γάμου και βάφτισης,
 • είδη διακόσμησης,
 • εργαλεία κήπου,
 • σκεύη και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής,
 • εργαλεία DIY και
 • εργαστήρια χειροτεχνίας.

Φέτος, για πρώτη φορά, στη Χειροτέχνικα ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει απο κοντά διάσημους προμηθευτές υλικών και δασκάλους, ώστε να μυηθεί στις τέχνες που τον ενδιαφέρουν.

Θα γνωρίσει την Annie Sloan, την πρωτοπόρο που άλλαξε το τρόπο βαψίματος των επίπλων και εμπνέει τον κόσμο να δημιουργήσει. Θα επισκεφθεί την Ελλάδα για πρώτη φορά, και θα γνωρίσει το ελληνικό κοινό μέσα από τη Χειροτέχνικα.

Ο Tommaso Bottalico, ο master της τεχνικής shabby, θα μυήσει τον επισκέπτη στις διακοσμητικές τεχνικές.

Ακόμη, στη Χειροτέχνικα θα συμμετέχει ο Γεώργιος Βακουφτσής, σημαντικός Έλληνας αγιογράφος, ώστε να μεταδώσει τη γνώση και την εμπειρία του γύρω από το χώρο της αγιογραφίας.

xeirotexnika2016-1

Επίσης, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να μάθει δίπλα σε αξιόλογους καλλιτέχνες (Κυριακή Δουλαβέρη, Μαγδαληνή Θεοχάρη, Αγγελική Καλογεροπούλου, Κωνσταντίνα Μαλιαρού, Βασίλης Σκούρος, Αντώνης Τζανιδάκης) που θα συγκεντρωθούν για να δείξουν τις τέχνες που ασχολούνται, αλλά και πολλούς άλλους καλλιτέχνες που θα εισηγηθούν σε πολλά και ενδιαφέροντα σεμινάρια!

Πληροφορίες:
Χειροτέχνικα 2016
21, 22 & 23 Οκτωβρίου 2016
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (στ. Μετρό Ανθούπολη)
Τιμή εισόδου: ημερήσιο: 2,5€/άτομο (τριήμερο: 5€/άτομο).

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της Χειροτέχνικα και τις εκδηλώσεις μείνετε συντονισμένοι στο www.xeirotexnika.gr και στα social media:

facebook.com/xeirotexnika
instagram.com/xeirotexnika
youtube.com/xeirotexnika
twitter.com/xeirotexnika

Το ftiaxto.gr είναι και φέτος χορηγός επικοινωνίας της Χειροτέχνικα και θα βρίσκεται με δικό του περίπτερο εκεί και τις 3 ημέρες διεξαγωγής! Περιμένουμε να σας δούμε από κοντά!

xeirotexnika-afisa

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *