Κοσμήματα με χάντρες Miyuki

Κατάσταση
Διαθέσιμο
Τιμή
20
Ξεκινήστε
Σεμινάριο
Υλικά

Οι Miyuki είναι Ιαπωνικές γυάλινες χάντρες. Χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα κατασκευής καθώς όλες οι χάντρες της κάθε κατηγορίας είναι στο ίδιο μέγεθος και άρα μπορούμε να δημιουργήσουμε ομοιόμορφα κοσμήματα σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Στο online σεμινάριο Κοσμήματα με χάντρες Miyuki θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πολύτιμες χαντρούλες για να μάθουμε τις τεχνικές Peyote και Brick και να φτιάξουμε 4 μοναδικά κοσμήματα!

Το σεμινάριο αποτελείται από 13 μαγνητοσκοπημένα βίντεο συνολικής διάρκειας 85 λεπτών, τα οποία μπορείς να παρακαλουθήσεις online όποτε και όσες φορές θέλεις.

Πληροφορίες για αγορά σεμιναρίου με τραπεζική κατάθεση

Αν αποφασίσεις να φτιάξεις όλα τα κοσμήματα με τα ίδια χρώματα θα χρειαστείς 4 συσκευασίες χαντρών, εμείς έχουμε χρησιμοποιήσει τα παρακάτω:

Θα χρειαστείς επίσης:

Στην Ελλάδα θα τα βρεις κυρίως στο Paco Art Center και μπορείς να παραγείλεις από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα για παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα στο σεμινάριο θα βρεις αναλυτικές ποσότητες για το κάθε χρώμα στο κάθε κόσμημα.

Σεμινάρια
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.