Είσαι δημιουργός; Θέλουμε να δούμε τη δουλειά σου!

Το ftiaxto.gr σε συνεργασία με το jamjar διοργανώνει διαγωνισμό αναζήτησης νέων ταλέντων στο χειροποίητο. Ήθελες πάντα να δει κάποιος τη δουλειά σου; Αυτή είναι η ευκαιρία σου!

Η αλήθεια είναι οτι από τότε που ξεκινήσαμε το ftiaxto.gr πολύ συχνά συναντάμε ανθρώπους που μας μιλούν με ενθουσιασμό για τα διάφορα πράγματα που φτιάχνουν, αλλά για κάποιο λόγο όταν η κουβέντα πηγαίνει στο θέμα της πώλησης η απάντηση που παίρνουμε είναι πάντα διστακτική… “όχι, όχι δεν τα πουλάω”.

Η απάντηση αυτή κρύβει δύο πράγματα συνήθως: είτε την σκέψη οτι “Αυτά που φτιάχνω δεν είναι αρκετά καλά ώστε να πουληθούν“, ή τον προβληματισμό του “Πώληση; Είσαι με τα καλά σου; Που να μπλέκω τώρα με τα γραφειοκρατικά…”. Λίγο σαν αυτούς τους διαγωνισμούς τραγουδιού ή χορού που οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι δεν πίστευαν οτι έχουν αυτό που χρειάζεται και τους έκανε την αίτηση η μαμά, ο φίλος, η κολλητή ή ο γείτονας.

Τι θα έλεγες εάν σου δίναμε, λοιπόν, την ευκαιρία να “δοκιμάσεις” τις δυνάμεις σου απέναντι και σε άλλους χειροτέχνες, στέλνοντάς μας να δούμε την δουλειά σου;

Είσαι δημιουργός; Θέλουμε να δούμε αυτά που φτιάχνεις!

Από την Πέμπτη 18 Μαίου 2017 έως και την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 μπορείς να μας στείλεις να δούμε κάποια αντιπροσωπευτικά δείγματα της δουλειάς σου και έτσι να μπεις σε έναν διαγωνισμό ταλέντων για χειροτέχνες που θα αναδείξει 5 νικητές!

Η αξιολόγηση των δημιουργιών σου θα γίνει από την ομάδα του jamjar και την ομάδα του ftiaxto.gr. Στην πρώτη φάση θα επιλεγούν 20 δημιουργοί από τους οποίους και θα προκύψουν οι 5 νικητές.

Το έπαθλο του διαγωνισμού είναι από ένα βασικό πακέτο εγγραφής στο jamjar αξίας 100 ευρώ για τον κάθε νικητή. Το πακέτο αυτό θα σου επιτρέψει να ξεκινήσεις τη δικιά σου σελίδα στο jamjar, από όπου θα έχεις την δυνατότητα να διαθέσεις τις δημιουργίες σου προς πώληση με την υποστήριξη του jamjar φυσικά. Για περισσότερες πληροφορίες προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στο “Πούλησε στο jamjar“.

Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να μπεις στο jamjar.gr και να συμπληρώσεις την Αίτηση Νέου Δημιουργού που θα βρεις εδώ. Μέσα στην αίτηση θα σου ζητηθεί να μας στείλεις και δείγματα της δουλειάς σου, είτε από κάποια σελίδα που έχεις ή ανεβάζοντας φωτογραφίες. Μην παραλείψεις στο κουτάκι που γράφεις λίγα λόγια για τον εαυτό σου να γράψεις οτι η αίτησή σου είναι για τον διαγωνισμό του ftiaxto για να ξέρουμε!

Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή… Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 στο ftiaxto.gr και θα ενημερωθείς και με email στο mail που θα έχεις δηλώσει στην αίτησή σου.

Τι περιμένεις, λοιπόν!

Μάζεψε τις δημιουργίες σου, φωτογράφησέ τις και συμπλήρωσε την αίτησή σου σήμερα κιόλας!

Καλή επιτυχία!

Δες εδώ και τους όρους του διαγωνισμού

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

9 σχόλια στο άρθρο “Είσαι δημιουργός; Θέλουμε να δούμε τη δουλειά σου!”

  1. Καλησπέρα! Δεν υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις… προτείνουμε να επιλέξεις τις φωτογραφίες που θεωρείς οτι αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τις δημιουργίες σου. Πάντα ο σωστός φωτισμός βοηθάει πολύ σε αυτό. Εάν δεν ξέρεις τι να κάνεις, μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε κάποιες φωτογραφίες άλλων στο jamjar. Καλή επιτυχία!

  2. Καλησπέρα σας,Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την ευκαιρία που μας δίνεται.
    Θα θελα να σας ρωτήσω το έξεις: η φωτογραφίες που θα σας στείλουμε,θα πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις,δηλαδή θα πρέπει να έχουν κάποιο ειδικές διαστάσεις και φόντο,θα π΄ρεπει να είναι σε συγκεκριμένο φωτισμό ή όχι;

  3. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι από ένα είδος- τεχνική ή μπορούμε να στείλουμε διάφορα χειροποιήτα πράγματα με τα οποία ασχολούμαστε;

  4. Μπορεί να συμμετάσχει και κάποιος που κάνει μοναδικά κοσμήματα; δλδ δε φτιάχνει δεύτερα ιδια σχέδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *