Ένα βίντεο διαφορετικό από τα άλλα

Λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα μας περίμενε μια έκπληξη. Δεχτήκαμε μια πρόταση για το αν θα θέλαμε να δοκιμάσουμε το νέο σύστημα σφουγγαρίσματος Vileda Turbo, κι εμείς φυσικά δεχτήκαμε!

Ένα πρωινό χτύπησε η πόρτα μας και ήταν ένας κύριος (κούριερ) με ένα μεγάλο κουτί. Ήταν το κουτί της Vileda Easy Wring & Clean Turbo! Το περιμέναμε πως και πως, μιας και είχαν ήδη επικοινωνήσει μαζί μας από την εταιρία για να μας το στείλουν, να το δοκιμάσουμε και στη συνέχεια να γυρίσουμε ένα σύντομο βίντεο, όπου θα παρουσιάζαμε με τον δικό μας τρόπο τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Το κάναμε με μεγάλη χαρά.

Την ημέρα του γυρίσματος περάσαμε τέλεια! Πραγματικά ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία και νομίζω οτι αυτό φαίνεται και στο βίντεο. (πάντα ήθελα να το γράψω κάπου αυτό το “περνάμε καλά και αυτό βγαίνει στον κόσμο”)

Λοιπόν, χωρίς άλλη καθυστέρηση ήρθε η ώρα να σε αφήσουμε να απολαύσεις το βίντεό μας και να γνωρίσεις κι εσύ το πρωτοποριακό σύστημα Vileda Easy Wring & Clean Turbo για το πιο γρήγορο, ξεκούραστο, τέλειο σφουγγάρισμα που είχες ποτέ!

Το ftiaxto.gr δοκιμάζει το σύστημα σφουγγαρίσματος Vileda…

Ανακάλυψε κι εσύ το πρωτοποριακό σύστημα Vileda Easy Wring & Clean Turbo για το πιο γρήγορο, ξεκούραστο, τέλειο σφουγγάρισμα που είχες ποτέ και κέρδισε 1 από τα 50 συστήματα που χαρίζει η Vileda! Μπες σήμερα στο www.meviledatozeis.gr #Vileda #tozeis #contest

Posted by ftiaxto.gr on Tuesday, May 9, 2017

Και μην ξεχνάς τον διαγωνισμό που τρέχει! Μπες σήμερα στο www.meviledatozeis.gr και κέρδισε 1 από τα 50 συστήματα που χαρίζει η Vileda!

Γιατί με Vileda το ζεις!

Μας αρέσει
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *