Παραδοσιακή σοκολατοποιία

mast_chocolateΕάν σου αρέσει η σοκολάτα όσο κι εμάς, τότε με αυτό το άρθρο θα σου τρέχουν τα σάλια! Ανακαλύψαμε τους αδερφούς Mast και το παραδοσιακό τους εργαστήριο σοκολάτας στο Brooklyn μέσα από αυτό το πολύ όμορφο video του Cool Hunting.com που παρουσιάζει τη δουλειά τους! Οι αδερφοί Mast παρασκευάζουν σοκολάτα με τον δικό τους τρόπο, με τα δικά τους μηχανήματα και φροντίζουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τυλίγοντας κάθε μπάρα με το χέρι σε υπέροχα χαρτιά! Αυτό θα πει χειροποίητο!

Όπως εξομολογούνται και οι ίδιοι στο video, η δική τους σοκολάτα παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλ. μόνο με τους κόκκους του κακάο, χωρίς επιπλέον πρόσθετα, γλυκαντικές ουσίες και άλλα συντηρητικά! Μάλιστα οι κόκκοι κακάο που χρησιμοποιούν έρχονται με πλοίο από τη Βενεζουέλα και τη Βραζιλία!

Με πολύ μεράκι και αγάπη για την τέχνη τους έχουν στήσει αυτή τη μικρή επιχείρηση που επιμένει στο χειροποίητο και στην ποιότητα… Ένα ακόμα τρανό παράδειγμα για το πως μπορείς να μετατρέψεις το hobby σου σε επιχείρηση!

Ένας πολύ γλυκός και αισιόδοξος τρόπος να ξεκινήσει αυτή η χρονιά!

Μάθε περισσότερα για τις σοκολάτες των αδερφών Mast στο http://www.mastbrotherschocolate.com/

Κρίμα που δεν στέλνουν τις σοκολάτες τους και εκτός Η.Π.Α!

Μιαμ!

Η φωτογραφία που χρησιμοποιήσαμε είναι από αλμπουμ τους στο The Selby! Απολαύστε τους!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Παραδοσιακή σοκολατοποιία”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *