Τέχνη από χρωματιστό χαρτόνι

paper_cut_artΤον τελευταίο καιρό έχουν δει διάφορα τα μάτια μας γενικά, αλλά και πιο ειδικά σε σχέση με το χειροποίητο και τι μπορεί να φτιάξει κανείς με αγάπη, ταλέντο και φαντασία. Σήμερα ξετρυπώσαμε τον Alexei Lyapunov και την Lena Ehrlich, δύο δημιουργούς από τη Ρώσία, που τους αρέσει να φτιάχνουν φιγούρες και ολόκληρες σκηνές από χρωματιστά χαρτιά.

Το δικό τους το site είναι στα ρώσικα, οπότε μάλλον δεν θα ανακαλύψεις πολλά για αυτούς εκεί. Μπορείς όμως να απολάυσεις κυριολεκτικά όοοολα αυτά τα φανταστικά πράγματα από χαρτί (υπενθυμίζω) που έχουν φτιάξει.

Ευτυχώς για εμάς που δεν μιλάμε ρώσικα ανακαλύψαμε τον Alexei και την Lena σε ένα άρθρο για αυτούς στο Lost at e minor, που δεν λέει πολλά βέβαια για αυτούς, αλλά τουλάχιστον μας δίνει το link για τη δουλειά τους!

Αγαπημένα μου κομμάτια πρέπει να ομολογήσω οτι είναι αυτά με τη γάτα!

paper_cat

Εάν κάποιος μιλάει ρώσικα και μπορεί να μας πει περισσότερα για τους δύο αυτούς καλλιτέχνες, παρακαλώ ας μας αφήσει ένα σχόλιο εδώ! Ευχαριστούμε!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τέχνη από χρωματιστό χαρτόνι”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *