Βαμμένα κλαδιά

Βαμμένα κλαδιά

Πόσα ξύλα μαζεύεις κάθε χρόνο στις καλοκαιρινές διακοπές; Εγώ έχω τουλάχιστον ένα καφάσι και κάθε φορά μαζεύω και άλλα γιατί είναι όλα μοναδικά και ναι, σίγουρα θα τα αξιοποιήσω! Βρίσκοντας τα βαμμένα κλαδιά της Christine, θυμήθηκα κάποια που είχα φτιάξει και εγώ…

Θα χρειαστείς διάφορα κλαδιά, μεγάλα αν θέλεις να φτιάξεις μπαστούνι για περπάτημα (όπως της Christine) ή μικρά αν τα θέλεις για διακόσμηση. Η Christine έφτιαξε τα δικά της βαμμένα κλαδιά με ακρυλικά χρώματα, ενώ εγώ είχα χρησιμοποιήσει μαρκαδοράκια και χρωματιστές κλωστές κεντήματος.

walking-sticks-4

Αν χρησιμοποιήσεις χρώματα ή μαρκαδόρους, καλό θα ήταν να τα περάσεις και με βερνίκι για να “κλειδώσεις” το χρώμα. Παραπάνω βλέπεις και τα δικά μου βαμμένα κλαδιά. Όπως βλέπεις επεκτάθηκα και σε πέτρες!

walking-sticks-3

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!

Ψάχνεις και άλλες ιδέες διακόσμησης με κλαδιά; Δες την κρεμάστρα από κλαδιά και ιδέες για διακόσμηση με ξύλα θαλάσσης.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βαμμένα κλαδιά”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *