Μαγνητικά μπωλάκια

Δεν ξέρουμε εάν το έχεις καταλάβει, αλλά ο Ιανουάριος είναι πάντα μήνας αναδιοργάνωσης και ανασκουμπώματος. Οπότε εάν δεν το έχεις κάνει ήδη προτείνουμε να μην το καθυστερήσεις άλλο. Είναι πολύ ωραίο όταν η νέα χρονιά ξεκινάει με καθαρό χώρο και μυαλό! Και για να κάνεις σωστό ξεκαθάρισμα θα χρειαστείς αυτά τα έξυπνα μαγνητικά μπωλάκια που βρήκαμε στο www.agirlandagluegun.com!

Δημιουργικές διακοπές στη Σκύρο

Θέλεις να συνδυάσεις διακοπές και δημιουργία;
Φέτος το καλοκαίρι, το ftiaxto.gr μετακομίζει στη Σκύρο και διοργανώνει δημιουργικά σεμινάρια. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε πρωί 10-12, έτσι, έχεις την δυνατότητα και να μάθεις να ράβεις και να ξεκουραστείς στις όμορφες παραλίες του νησιού. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

👗 Μάθε να ράβεις ρούχα: Τετάρτη 30 Ιουνίου – Κυριακή 4 Ιουλίου
💍 Κατασκευή κοσμημάτων (Faux Bijoux): Τετάρτη 7 Ιουλίου – Κυριακή 11 Ιουλίου
👒 Μάθε να ράβεις αξεσουάρ: Τετάρτη 14 Ιουλίου – Κυριακή 18 Ιουλίου
📿 Μακραμέ κοσμήματα: Τετάρτη 21 Ιουλίου – Κυριακή 25 Ιουλίου
👘 Μάθε να ράβεις ρούχα: Τετάρτη 28 Ιουλίου – Κυριακή 1 Αυγούστου

Δήλωσε εδώ ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο >>

Υλικά που θα χρειαστείς (δικές μας προτάσεις):

Επειδή μάλλον θα αποδειχτεί λίγο δύσκολο να βρεις έτοιμα μαγνητικά μπωλάκια στην Ελλάδα, όπως βρήκε η Kimbo από το www.agirlandagluegun.com για να τα φτιάξεις και να βάλεις τα πραγματάκια σου εμείς σου προτείνουμε να τα φτιάξεις μόνη σου. Και εάν δεν βρεις καν μεταλλικά μπωλάκια, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις και καπάκια από βάζα. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείς:

Μαγνητική μπογιά
Ακρυλικά χρώματα της επιλογής σου
Πινέλα
Εφημερίδα για να καλύψεις την επιφάνεια εργασίας σου

Ναι, είναι τόσο εύκολο όσο το φαντάζεσαι. Πρώτα περνάς τα καπάκια ή τα μπωλάκια σου με την μαγνητική μπογιά ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφού περάσεις όσα χέρια χρειάζεται από όλες τις πλευρές του μπωλ σου ή του καπακίου αφήνεις να στεγνώσει πολύ καλά. Είσαι τώρα έτοιμος να περάσεις με το ακρυλικό χρώμα. Αφήνεις πάλι να στεγνώσει καλα.

magnetic-bowls_main
Τα μαγνητικά σου μπωλάκια/ καπάκια είναι έτοιμα για χρήση. Μπορείς να βάλεις σε αυτά ό,τι “αδέσποτο” μεταλλικό κυκλοφορεί στο σπίτι σου όπως συνδετήρες, καρφίτσες, βίδες και καρφιά, τσιμπιδάκια, παραμάνες, νομίσματα κτλ κτλ.

Είμαστε σίγουρες οτι μετά από το ξεκαθάρισμα θα βρεις πολλά τέτοια πραγματάκια που υπάρχουν παντού, αλλά δεν βρίσκεις ποτέ όταν τα χρειάζεσαι!

Καλή μας χρονιά!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *