Εφαρμογή iPhone για Quilting

iphone_quilting_appΠριν από λίγες μέρες η Ελίνα ανακάλυψε ότι η Amy Buttler είναι διαθέσιμη και σε software. Τώρα βρίσκω πως οι φίλοι του quilting έχουν πλέον στη διάθεσή τους μία εφαρμογή για το iPhone τους, μέσα από την οποία μπορούν να βρουν οδηγίες για το σχεδιασμό και την υλοποίηση quilting blocks! Δεν είναι σούπερ που κάποιοι εκεί έξω φροντίζουν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία για να μας διευκολύνουν ακόμα περισσότερο στις αγαπημένες μας crafty συνήθειες;

H C&T Publishing δημιούργησε το Quick & Easy Quilt Block Tool, το οποίο περιλαμβάνει οδηγίες, διαγράμματα και πίνακες για περισσότερα από 500 εναλλακτικά σχέδια (102 σχέδια σε 5 μεγέθη) για να φτιάξει κανείς quilt blocks.

Διαθέτει zoom-in option για να μπορείς να δεις καθαρά τα σχέδια, διευκολύνει τη διαδικασία του κοψίματος με σχετικές οδηγίες και διαγράμματα, βοηθάει στους «μαθηματικούς υπολογισμούς» και γενικά υπόσχεται να διευκολύνει τη ζωή των quilters!

Δείτε περισσότερα και μάθετε πως μπορείτε να το αποκτήστε  εδώ.

Μας αρέσει
Νατάσα Λιανοπούλου

Η Νατάσα είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Ftiaxto.gr όταν αυτό πρωτοξεκίνησε το 2007. Ξεκίνησε την "καριέρα" της στο χειροποίητο με το πλέξιμο και συνέχισε με το κόσμημα, το οποίο συνεχίζει ακόμη και σήμερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *