Καλοκαιρινό κολιέ από πλαστικές χάντρες

heart_pysslaΕπειδή όπως μάλλον έχεις καταλάβει ήδη, έχουμε ενθουσιαστεί πολύ με τις χαντρούλες από το ΙΚΕΑ είπαμε να τις δοκιμάσουμε και σε κοσμήματα. Φτιάξαμε λοιπόν ένα πολύχρωμο καλοκαιρινό μεταγιόν σε σχήμα καρδιά! Δεν είναι τέλειο; Και μας πήρε μόνο μερικά λεπτά!

Για να φτιάξουμε το μεταγιόν χρησιμοποιήσαμε το καλούπι σε σχήμα καρδιάς που πάει σετ με τις χάντρες Pyssla από το ΙΚΕΑ και του βάλαμε επάνω τις χαντρούλες σε διάφορα χρώματα! Βάλαμε το ειδικό χαρτί που περιλαμβάνεται στη συσκευασία για το λιώσιμο με σίδερο και voila! Η καρδιά μας ήταν έτοιμη.

Στη συνέχεια κάναμε μια τρύπα στην καρδιά με το εργαλείο που χρησιμοποιήσαμε για να τρυπήσουμε τις σαγιονάρες μας(νομίζω οτι κάνει και ένας απλός διακορευτής για πολλά χαρτιά…δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά φαντάζομαι οτι δεν θα έχεις πρόβλημα!).

Τέλος περάσαμε από την τρύπα ένα κορδόνι σε ασορτί χρώμα, το συγκεκριμένο είναι σουεντ κόκκινο και κάναμε έναν κόμπο χαμηλά για να μη στριφογυρνάει η καρδούλα. Έτοιμο! Καλή διασκέδαση!

Υ.Γ Όσοι από εσάς δεν έχουν ΙΚΕΑ κοντά τους και θέλουν να παίξουν με τις χάντρες Pyssla στείλτε μας ένα email στο info@ftiaxto.gr και θα δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

15 σχόλια στο άρθρο “Καλοκαιρινό κολιέ από πλαστικές χάντρες”

  1. κατερινα δενσ ξερω αν θα δεις το μηνυμα μου αλλα το σετ με τις χαντρες το παιρνεις ξεχωριστα δεν ειναι μεσα στο κουτι,καλυτερα να ξανα πας στο IKEA συντομα η μπορει να εχεις παει τοσος καιρος που εχει περασει

  2. popo,pedia eine pyssla-mania!dn boto na ta apoxoricto!
    episic euxaricto pl yafto t teleio post,pou ennoeitai oti 9a t akciopoiico!
    boro otan t ftikco na sas steilo tn foto t yati 9a eine kapoc paralagi?

  3. Γενικά μια καλή ιδέα είναι προτού επισκεφτεί κάποιος τα μαγαζιά με τις χάντρες στο κέντρο να κάνει μια βόλτα από σχετικά καταστήματα, όπως ΙΚΕΑ, Jumbo, το παζάρι της γειτονιάς, κλπ. Πολύ χρήσιμα δευτερεύοντα υλικά, όπως κουμπιά, μικρές πλαστικές χάντρες, κορδόνια ή ακόμα κ πρωτότυπα υλικά (όπως πχ τα μικρά ζωάκια του ικέα και τα παιχνιδάκια) έχουν συνήθως πολύ καλύτερες τιμές από ό,τι στα μαγαζιά με χάντρες και μπορούν να δώσουν αφορμή για την εκτόξευση της δημιουργικότητας σχεδόν ανέξοδα!

  4. πολυ ωραια ιδέα. το καλουπι σε σχημα καρδιας που το βρίσκω? δεν ειναι στη συσκευασια με τις χαντρες

  5. πολύ ωραία ιδέα! 💡 Δεν ήξερα ότι στο ΙΚΕΑ έχει τέτοια κολπάκια! 😯 Μάλλον πρέπει να το επισκεφθώ σύντομα! 8)

  6. Αχ ! Πεθαίνω για κάτι τέτοια καινούργια τρελλά και χρηστικά ιδεάκια που μας δείχνετε. Ακόμα κι αν δεν τα κάνω όλα τρελλαίνομαι να τα βλέπω και να τα ξαναβλέπω. Κούκλες σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είστε ειλικρινά πολύ καλή παρέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *