Σκουλαρίκια ντόμινο

Το σημερινό project είναι εύκολο, γρήγορο και ευκολοφόρετο. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να ανοίξεις το ντουλάπι με τα επιτραπέζια παιχνίδια και να βρεις το ντόμινο. Θα χρειαστείς μερικά από τα πούλια του για να φτιάξεις αυτά τα έξυπνα σκουλαρίκια που βρήκαμε στο γαλλικό blog Αu Pays des Cactus.

Στο Αu Pays des Cactus δεν θα βρεις βήμα βήμα οδηγίες για να φτιάξεις τα σκουλαρίκια ντόμινο. Θα βρεις όμως την ιδέα στο άρθρο με ημερομηνία 26 Απριλίου 2012.

Μπορεί τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια της Madame Cactus να είναι φτιαγμένα με fimo (μπορείς άνετα να κάνεις το ίδιο), αλλά εμείς εμπνευστήκαμε για σκουλαρίκια με πραγματικά πούλια ντόμινο. Δεν τα έχουμε φτιάξει για να σου πούμε πως ακριβώς να το κάνεις όμως από ό,τι καταλαβαίνουμε με ένα καλό ντρέμελ μπορείς να κάνεις τις τρύπες που χρειάζεσαι για να βάλεις τη γράνα σου, να στερεώσεις τα κρικάκια σου και το απαραίτητο εξάρτημα για σκουλαρίκι.

75119343_p

Προτείνουμε αφού θα ξεκινήσεις τη διαδικασία να φτιάξεις μερικά ζευγάρια με διαφορετικούς αριθμητικούς συνδυασμούς για να έχεις επιλογές για όλες τις περιστάσεις! Και μιας και θα του έχεις πάρει τον αέρα μπορείς να φτιάξεις και σετ μενταγιόν.

Εάν το δοκιμάσεις ανέβασε φωτογραφία στο group μας στο Flickr για να θαυμάσουμε τα σκουλαρίκια σου!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *