Καλοκαιρινό σπρέυ σώματος

Τι άλλο πια θα βρούμε για να σε προετοιμάσουμε για το φετινό καλοκαιράκι; Σήμερα το μενού έχει λεμονάτο σπρέυ σώματος που υπόσχεται να σε αναζωογονήσει και να σε γεμίσει με ενέργεια. Βρήκαμε τη συνταγή στο www.henryhappened.com και είναι πραγματικά πολύ πολύ εύκολη! Δες πως θα το φτιάξεις!

Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι:

– 1/2 φλ. νερό από άνθη πορτοκαλιάς ή βρασμένο νερό
– 1 κ.σ. βότκα
– 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι
– 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα
– 5 σταγονες αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλο

Και φυσικά ένα μπουκαλάκι με σπρέυ για να το βάλεις. Μπορείς να επιλέξεις γυάλινο καινούργιο ή αποστειρωμένο.

Οδηγίες δεν έχει. Βάζεις όλα τα υλικά μέσα στο γυάλινο μπουκάλι και ανακατεύεις καλά. Ψεκάζεις και απολαμβάνεις.

lemon_body-spray_main

Μια συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε είναι να χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο σπρεύ όταν δεν είσαι στον ήλιο… ιδανικά το βραδάκι μετά τη θάλασσα. Γενικά τα “ξινά” αιθέρια έλαια μπορεί να προκαλέσουν ευαισθησίες σε δέρμα που εκτίθεται στον ήλιο.

Τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

Καλές μυρωδάτες διακοπές!

 

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *