Summerhat by Eleni Kavvadia: Καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι

Μετά τον διαγωνισμό που διοργανώσαμε παρέα με το jamjar είχαμε υποσχεθεί οτι οι 5 φιναλίστ που ξεχώρισαν θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στις σελίδες του ftiaxto.gr. Πρώτη η Ελένη Καββαδία με τα Summerhat της, καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι!

Η Ελένη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα και είναι εδώ για να μας πει περισσότερα για τον εαυτό της και φυσικά για τα καπέλα της…

“Πάντα ήμουν δημιουργική και καθημερινά ψάχνω αφορμές να χρησιμοποιήσω τη φαντασία μου. Οι σπουδές στη ζωγραφική ήταν μονόδρομος. Η σειρά με τα καπέλα είναι μία προσπάθεια να συνδιάσουμε μόδα και τέχνη, φαντασία και εμπορικότητα.”

1. Περιέγραψέ μας μια συνηθισμένη σου μέρα

Μία συνηθισμένη μέρα περιλαμβάνει πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Εργασία, έρευνα για υλικά και παραδόσεις. Χαίρομαι όταν μέσα στη μέρα ακούσω μουσική που μου αρέσει ή βρω χρόνο να διαβάσω.

2. Που βρίσκεις την έμπνευσή σου;

Η έμπνευση έρχεται από παντού, αλλά δε θα μπορούσα να δημιουργήσω τίποτα αν δεν υπήρχε μουσική. Μόνο με τη μουσική μπορώ να συνθέσω εικόνες.

3. Ποιά είναι τα εργαλεία/ υλικά που δεν μπορείς να αποχωριστείς για κανένα λόγο;

Δε μπορώ να δουλέψω αν δεν έχω διαθέσιμη μεγάλη ποσότητα λευκό χρώμα. Ακόμα κι αν δε χρειάζεται, η πρώτη ερώτησή μου είναι “λευκό έχουμε;”.

4. Εάν λέγαμε οτι υπάρχουν 2 τύποι χειροτεχνών εκεί έξω ποιοί θα ήταν αυτοί; Εσύ σε ποιόν τύπο ανήκεις;

Συμφωνώ με τον τρόπο που απάντησε η Βάλια Νούσια από το Beaucoup Events & Handcrafts.

5. Αν μπορούσες να δώσεις μια μόνο συμβουλή σε κάποιον που ξεκινάει τώρα να φτιάχνει με σκοπό να πουλάει τις δημιουργίες του ποιά θα ήταν αυτή;

 Η συμβουλή μου σε κάποιον που θέλει να πουλήσει τις δημιουργίες του είναι να πιστεύει στο προϊόν του και να μιλάει γι αυτό και να το προωθεί σωστά με κάθε ευκαιρία.

6. Εάν δεν χρειαζόταν να κοιμάσαι ποτέ, τι θα τον έκανες αυτόν τον extra χρόνο;

Θα έβλεπα περισσότερες ταινίες, θα μάθαινα να χορεύω και θα ταξίδευα. Αλλά δε θα έβλεπα όνειρα!

7. Πόσο και σε ποια επίπεδα πιστεύεις οτι θα επωφεληθείς από τη συμμετοχή σου στο jamjar;

Δεδομένου ότι το jamjar διαλέγει τους δημιουργούς του και ότι κέρδισα τη συμμετοχή μου με βοήθησε στο να πιστέψω ακόμα περισσότερο πως η δουλειά μας αξίζει. Το jamjar έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, είναι φορέας νέων ιδεών από νέους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό και γι’ αυτό και οι δημιουργοί κερδίζουμε βλέποντας καθημερινά νέες δουλειές από άλλους δημιουργούς και ερχόμενοι σε επαφή με νέους πελάτες.
Την Ελένη και τα Summerhat, καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι, μπορείς να τα βρεις στο portfolio με όλες τις δημιουργίες και φυσικά στο jamjar κατάστημά απ’ όπου μπορείς να αποκτήσεις ένα summerhat όλο τον χρόνο.
Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *