Χρωματιστά βάζα

Ψάχνεις για έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο να ανανεώσεις το σπίτι σου; Δοκίμασε να βάψεις μερικά γυάλινα βαζάκια με χρώματα σπρέυ ή ακρυλικά στις αγαπημένες σου αποχρώσεις. Ακολούθησε τις οδηγίες από το blog.pbteen.com και φτιάξε τα δικά σου χρωματιστά βάζα.

Θα χρειαστείς μερικά γυάλινα βάζα από τρόφιμα, φαρδιά λάστιχα και ταινία. Για χρώμα επέλεξε χρώμα σε σπρέυ που είναι πιο καλυπτικά ή ακρυλικά που μπορούν να βγάλουν ενδιαφέροντα μοτίβα, ειδικά αν τα τοποθετήσεις με σφουγγαράκι ή σταμπαδόρο.

spray-vase-1

Τα φαρδιά λάστιχα θα τα τοποθετήσεις για να φτιάξεις ρίγες όπως βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτοκόλλητη ταινία αν δεν έχεις. Κάλυψε και το υπόλοιπο μπουκάλι με αλουμινόχαρτο. Αν χρησιμοποιήσεις σπρέυ, θυμίσου να ψεκάζεις από απόσταση περίπου 20 εκατοστών, λίγο χρώμα και να περιμένεις λίγο να στεγνώσει το πρώτο χέρι πριν βάλεις και άλλα. Θα χρειαστείς τουλάχιστον 3-4 για να καλυφθεί πλήρως το μπουκάλι.

Πριν αφαιρέσεις τα λαστιχάκια και το αλουμινόχαρτο, περίμενε να στεγνώσει καλά το χρώμα, εγώ θα το άφηνα μια μέρα.

spray-vase-2

Είσαι έτοιμη να γεμίσεις τα βάζα σου, υπέροχα ανοιξιάτικα λουλούδια. Με γεια!

Δες όλο το project αναλυτικά στο blog.pbteen.com.

 

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *