Βάση κεριού από σκοινί

Μήπως κάθε άνοιξη ξεσηκώνεσαι και ψάχνεις καινούργιους τρόπους να διακοσμήσεις το σπίτι σου; Εγώ πάντως το παθαίνω αυτό και ψάχνω για εύκολους και οικονομικούς τρόπους να προσθέσω καινούργιες πινελιές, γι’ αυτό και μου άρεσε πολύ η ιδέα της Aki για χειροποίητη βάση κεριού από σκοινί, δες πως να την φτιάξεις και εσύ…

rope-holder-howto

Θα χρειαστείς:

  • βάση από παλιά χαρτοταινία
  • λίγη χαρτοταινία ή χρώμα
  • σκοινί της αρεσκείας σου
  • κόλλα σιλικόνης & ψαλίδι

Ξεκίνα καλύπτοντας το εσωτερικό της βάσης με την χαρτοταινία ή βάφοντάς της, δεν θα φαίνεται αλλά μπορεί να το θέλεις τακτοποιημένο! Στην εξωτερική πλευρά κόλλησε την άκρη του σκοινιού και άρχισε να τυλίγεις γύρω γύρω, κολλώντας ανά τακτά διαστήματα για να μην σου κουνιέται. Μόλις φτάσεις στο τέλος, κόψε το σκοινί όσο πιο λοξά μπορείς και κόλλησέ το. Αυτό ήταν!

Αν θέλεις μπορείς να κολλήσεις ένα λεπτότερο σκοινί από πάνω για να κρύψεις την βάση της χαρτοταινίας. Με γεια!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *