Πως να μετατρέψεις την κούνια σε γραφείο

Τα μωρά μεγαλώνουν γρήγορα και γίνονται παιδιά. Και τί κάνεις με την κούνια που δεν χωράει πια να κοιμηθεί μέσα; Μια ιδέα είναι να την χαρίσεις σε κάποια φίλη που περιμένει παιδί. Η άλλη ιδέα όμως από το littlelearnaingfortwo.blogspot.gr μάλλον συμφέρει πιο πολύ. Την κάνουμε ένα τέλειο γραφείο μελέτης που μάλιστα χωράει και δύο

Θα χρειαστείς:

– Κούνια (με την προυπόθεση να βγαίνουν τα κάγκελα)
– 1 κομμάτι mdf στο μέγεθος του στρώματος
– μπογιά ή αυτοκόλλητο μαυροπίνακα

Προσάρμοσε την βάση του στρώματος στην ψηλή θέση για νεογέννητο.

kounia_grafeio_main

Τοποθέτησε το mdf (ίσως να είναι πιο εύχρηστο, αν το κόψεις σε δύο κομμάτια) πάνω στην βάση και βάψε το με την μπογιά ή για μεγαλύτερη ευκολία κόλλα αυτοκόλλητο μαυροπίνακα. Κι αυτό ήταν. Το γραφείο σου είναι έτοιμο!

Κρέμασε γύρω-γύρω γάντζους με δοχεία για μαρκαδόρους, κιμωλίες και ραφάκια για μεγαλύτερη οργάνωση. Μπορείς ακόμα να φτιάξεις θήκη για χαρτιά από ένα κουτί δημητριακών που θα το κόψεις μπροστά και θα το βάψεις. Κόλλα του από πίσω και ένα χαρτόνι για μεγαλύτερη σταθερότητα. Μετά κρέμασε το από έναν γάντζο και γέμισε τον χαρτιά.

Κράτα το

Κράτα το

Φτιάξτο
Έλλη Σοφιανόπουλου

Η Έλλη Σοφιανοπούλου σπούδασε διεθνείς σχέσεις, αλλά πολύ σύντομα ο δρόμος της άλλαξε κατεύθυνση και ασχολήθηκε με την κατασκευή θεατρικών κοστουμιών και κοσμημάτων. Της αρέσει να πειραματίζεται με νέες τεχνικές και είναι συνέχεια σε αναζήτηση έμπνευσης και νέων ιδεών! Είναι μαμά ενός μικρού αγοριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *