Μεταμόρφωσε το φωτιστικό σου

Μεταμόρφωση φωτιστικού

Είναι η ώρα για ανανέωση στο σπίτι μας! Και η ανανέωση δεν χρειάζεται να μας στοιχίσει μια περιουσία! Εάν θέλεις, λοιπόν, να αλλάξεις τον χώρο σου, μια καλή ιδέα είναι να “πειράξεις” το φωτιστικό σου. Και ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να βγάλεις το καπέλο και να του αλλάξεις στην κυριολεξία τα… φώτα! Δες την ιδέα που βρήκαμε στο sheknows.com.

Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι:

  • Παλιό καπέλο φωτιστικού
  • Χοντρό σχοινί της επιλογής σου
  • Κόλλα σιλικόνης με πιστόλι (glue gun)
  • Ψαλίδι

Η διαδικασία πολύ απλή. Πρώτα από όλα ξεκολλάς από το παλιό καπέλο φωτιστικού όλα τα επιπλέον στολίδια, ώστε να καθαρίσει καλά η επάνω και η κάτω πλευρά του.

Μεταμόρφωση φωτιστικού

Κολλάς τη μια άκρη του σχοινιού στο εσωτερικό της επάνω πλευράς του καπέλου και συνεχίζεις να τυλίγεις μέχρι να καλυφτεί η κορυφή. Εννοείται ότι κολλάς με το πιστόλι σιλικόνης σου όσο προχωράς. Συνέχισε να τυλίγεις και να κολλάς και να τυλίγεις μέχρι να καλύψεις όλο το καπέλο του φωτιστικού. Προσπάθησε να μην αφήνεις κενά. Δες και τις φωτογραφίες στο άρθρο του sheknows.com εάν χρειάζεσαι βοήθεια (που δεν νομίζουμε…).

Τέλος, στερέωσε καλά με κόλλα καλά το τέλος του σχοινιού σου και με το ψαλίδι κόψε αυτό που περισσεύει. Εάν χρειάζεται μπορείς να καθαρίσεις με το ψαλίδι σου τις “τριχίτσες” του σχοινιού που πετάνε Έτοιμο! Τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

Για ολική ανανέωση, δοκίμασε να βάψεις και την βάση του φωτιστικού ένα απαλό χρώμα.

Δες και άλλη μια ιδέα για ανανέωση καπέλου φωτιστικού με ύφασμα.

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *