Κάδρο με δαχτυλικά αποτυπώματα

Τελικά καμμιά φορά και τα αγόρια μπορεί να είναι πολύ ρομαντικά… Ο ιδιοκτήτης του blog ManMade αποφάσισε φέτος να δωρίσει στην αγαπημένη του ένα χειροποίητο κάδρο κυριολεκτικά μοναδικό. Πήρε τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα και έφτιαξε ένα πολύ πρωτότυπο “Εγώ” + “Εσυ” μήνυμα που αντί να το σκαλίσει σε κάποιο δέντρο ή σε κάποιο παγκάκι το μετέτρεψε σε πίνακα για το σπίτι τους. Εμείς το ανεβάζουμε εδώ να πάρουν ιδέες και άλλοι κύριοι…

Εάν θέλεις να φτιάξεις κι εσύ ένα αντίστοιχο κάδρο για τον/ την αγαπημένη σου τότε θα πρέπει να έχεις ή να μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν scanner, έναν υπολογιστή με πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων και έναν καλό εκτυπωτή.

Εάν δεν έχεις τίποτα από τα παραπάνω τότε μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιο φίλο ή γνωστό που να έχει και να μπορεί να σε βοηθήσει με τα βασικά.

Το πρώτο βήμα είναι να πάρεις τα αποτυπώματα του/ της αγαπημένης σου. Με λίγο μελάνι και χαρτί θα την κάνεις τη δουλειά σου. Τα αποτυπώματα πρέπει να  είναι όσο το δυνατόν ευδιάκριτα, οπότε μην πάρεις μόνο ένα, αλλά μπόλικα από όλα τα δάχτυλα! Κάνε το ίδιο και με τα δικά σου.

Μετά θα πρέπει να σκανάρεις τα αποτυπώματα και να τα επεξεργαστείς στο μέγεθος που θέλεις για το κάδρο σου. Πρόσθεσε και το μήνυμα που θέλεις και έφυγες για εκτύπωση. Αγόρασε ή φτιάξε (!) και ένα κάδρο που να χωράει το αριστούργημά σου και το σούπερ ρομαντικό και μοναδικό σου δώρο για του Αγ. Βαλεντίνου είναι έτοιμο!

Καλή επιτυχία

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κάδρο με δαχτυλικά αποτυπώματα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *