Ντύσε βάζα με παλιά ρούχα

Σε μια από τις πρόσφατες επισκέψεις μου στο pinterest βρήκα πως να ντύσω βάζα με παλιά ρούχα και σκέφτηκα δεν είναι καθόλου δύσκολο να τα φτιάξω μόνη μου. Δεν χρειάζεται καν να πλέξω, μια ματιά στο κουτί με τα ρούχα προς ανακύκλωση μόνο. Δες τις οδηγίες και θα καταλάβεις…

.

Βήμα – Βήμα


Θα χρειαστείς παλιές κάλτσες ή μανίκια από πουλόβερ, γυάλινο βαζάκι, κόλλα και πινέλο decoupage.

Φόρεσε την κάλτσα στο βαζάκι και κόψε ότι περισσεύει.

Βγάλε την κάλτσα και πέρνα την επιφάνεια με κόλλα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ατλακόλ αντί για κόλλα decoupage.

Στο πάτο στρώσε την κάλτσα και πέρνα αρκετή κόλλα και από πάνω για να μην ξεφτίσει το ύφασμα.

Αν θέλεις να καλύψεις τελείως το βάζο, γύρισε την κάλτσα προς τα μέσα και βάλε πάλι αρκετή κόλλα στο τελείωμα..

Τα βάζα σου είναι έτοιμα! Με γεια!

Κράτα το

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

3 σχόλια στο άρθρο “Ντύσε βάζα με παλιά ρούχα”

  1. πολύ όμορφη ιδέα! απλα ήθελα να ρωτήσω τι κόλλα decoupage χρησιμοποιησες. Σε αμερικάνικα blog ειδα ότι χρησιμοποιουν την Mod podge. Στην πόλη μου δεν την βρήκα και μου εδωσαν μια άλλη αλλα δεν εμεινα πολύ ευχαριστημένη.

  2. Πολύ χαριτωμένα τα βαζάκια! Είχα δοκιμάσει πιο παλιά με χοντρό νήμα αντί για ύφασμα, τα πέρασα και με κόλλα από πάνω και είναι σούπερ!

  3. Πολύ ωραία ιδέα! Εχω την εντυπωση οτι αν το περασουμε καποια “χερια” με κόλα, πάνω απο το πλεκτό θα το κανουμε καπως πιο ανθεκτικο σε νερα; Γιατι το φανταζομαι και καπου στο μπανιο για βουρτσες κλπ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *