Ζωγραφική σε τζην παντελόνι

jeansΈχεις βαρεθεί το παλιό σου τζην αλλά το φετεινό budget δεν βγαίνει για να πάρεις καινούργιο; Δοκίμασε την ιδέα της EmerJa και βάψε το παλιό σου τζην για να το μεταμορφώσεις!

Θα χρειαστείς ένα παλιό τζην παντελόνι, χρώματα για ύφασμα, πινέλα και χαρτοταινία.

Όπως θα δεις και από την φωτό παρακάτω, χρησιμοποιείς τις χαρτοταινίες για να μασκάρεις τις περιοχές που δεν θέλεις να βάψεις. Καλό θα ήταν να βάλεις εφημερίδα μέσα στα μπατζάκια για να μην περάσει το χρώμα από πίσω.

Πέρνα ένα χέρι την περιοχή που θέλεις, αν θέλεις το χρώμα πιο έντονο μπορείς να περάσεις και δεύτερο αφού στεγνωσει το πρώτο. Μην ξεχάσεις να σιδερώσεις πάνω από το χρώμα – με ένα πανί ενδιάμεσα, όχι το σίδερο κατευθείαν στο χρώμα – για να κλειδώσει το χρώμα και να μπορείς να πλένεις το τζην σου.

Καλή επιτυχία!

jeans-howto

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *