The Paintbox: Το εργαστήρι που θα σας μυήσει στον μαγικό κόσμο των χρωμάτων

The Paintbox Εργαστήρι

To The Paintbox είναι ένα εργαστήρι που ξεκίνησε το 2014 από την αγάπη της Νατάσας και της Δέσποινας για το παλιό και από την ανάγκη τους να δίνουν νέα ζωή σε παλιά αλλά αγαπημένα έπιπλα, εφαρμόζοντας τεχνικές παλαίωσης με υψηλής ποιότητας χρώματα!


Όλα ξεκίνησαν από την επιθυμία τους για μια διαφορετική πρόταση στην αγορά των διακοσμητικών βαφών και D.I.Y. στην Ελλάδα που να απευθύνεται σε ολους!

Ξεκίνησαν εισάγοντας πρώτοι στην Ελλάδα, την πολύ πετυχημένη σειρά προϊόντων Miss Mustard Seed’s Milk Paint και από τότε εμπλουτίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με στόχο να προσφέρουν σε εσάς τις καλύτερες λύσεις για την ανανέωση των επίπλων και του σπιτιού σας!

Στo The Paintbox θα βρείτε :

  • Τα χρώματα Miss Mustard Seed’s Milk Paint
  • Τα χρώματα Fusion Mineral Paint
  • Tα χρώματα κιμωλίας και τις τεχνοτροπίες τοίχων της Pure & Original!
  • Μοναδικά κεραμικά και πορσελάνινα πόμολα
  • Stencils, πάστες και πατίνες που θα στολίσουν τα έπιπλα σας

Σεμινάρια-Workshops

Η ενασχόληση με το χρώμα και την χειροτεχνία είναι μια διαδικασία ιδιαίτερη που χαρίζει στο μυαλό και στην ψυχή χαρά και ευεξία! Δεν υπάρχει τίποτε πιο δημιουργικό από το να δίνεις ζωή σε παλιά αλλά αγαπημένα αντικείμενα!

Στο The Paintbox οργανώνονται σεμινάρια κάθε μήνα, μαθαίνετε, βάφετε, δημιουργείτε και στο τέλος γινόσαστε όλοι μια μεγάλη παρέα. Σε ένα 4ωρο σεμινάριο μαθαίνετε όχι μόνο να αγαπάτε το DIY και το χρώμα, αλλά και όλη την διαδικασία μεταποίησης ενός επίπλου από την σωστή προετοιμασία, την εφαρμογή των χρωμάτων και το σωστό φινίρισμα!

Δεν χρειάζεται να έχετε εμπειρία ή κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο, το μόνο που πρέπει να φέρετε μαζί σας είναι την καλή σας διάθεση και να έχετε όρεξη για δημιουργία.

Βάψιμο και μεταποίηση επίπλων

Πιθανόν να θέλετε και εσείς να αλλάξετε εκείνο τον παλιό μπουφέ που σας έδωσε η γιαγιά μαζί με την ευχή της ή να θέλετε να αλλάξετε μια παλιά αλλά βολική συρταριέρα αλλά δεν έχετε τον χρόνο ή την διαθεση να το κάνετε μόνοι σας.

Κανένα πρόβλημα, στο The Paintbox μπορούν να αναλάβουν να το ανανεώσουν για εσάς!
Πηγαίνετε με μία φωτογραφία του επίπλου σας, να δείτε τα χρώματα, να σας δώσουν ιδέες και να σχεδιάσετε μαζί την συρταριέρα ή τον μπουφέ των ονείρων σας.

THE PAINTBOX
Αττική: Ομήρου 1 στην Νέα Σμύρνη,
τηλ.επικοινωνίας 211 2165082
Θεσσαλονίκη: Φιλίππου 42 στην Αρχαία Αγορά,
τηλ.επικοινωνίας 2313059917

Μάθετε περισσότερα για τα χρώματα και τα υλικά στο thepaintbox.gr

Εργαστήρια Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.