Αθηνά Γαβριηλίδου – Παιδικά Φωτιστικά

athina_logo_introductionΤην Αθηνά Γαβριηλίδου με τις χειροποίητες δημιουργίες της την έχουμε ξαναφιλοξενήσει στις σελίδες του Ftiaxto.gr στην ενότητα Δημιουργοί, τότε παρουσιάζοντας τη σειρά της με χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες. Αυτή τη φορά επικοινώνησε μαζί μας με την επιθυμία να προβάλει μέσα από το Ftiaxto την καινούργια της σειρά με χειροποίητα παιδικά κρεμαστά φωτιστικά! Απολαύστε τα!

Όπως μας γράφει η ίδια η Αθηνά για τις δημιουργίες της:

“Αγαπούσα και αγαπώ την χειροτεχνία ως μέσο έκφρασης και ως μια δημιουργική ασχολία στον ελεύθερό μου χρόνο. Δημιουργώ με χαρά διάφορες κατασκευές για όλες τις εποχές του χρόνου. Τα τελευταία χρόνια όχι μόνο ερασιτεχνικά, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ό,τι κάνω, το κάνω με αγάπη και αυτό αποτυπώνεται στις συλλογές μου. Με αγάπη δημιούργησα για πρώτη φορά μια νέα συλλογή με ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ. Διαλέγω τα καλύτερα υλικά της αγοράς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι κατασκευές μου είναι τα “μικρά παιδιά μου ” και εύχομαι να αγγίξουν τις καρδιές σας …!

Οι συλλογές μου διατίθενται σε λιανική και χονδρική πώληση.”

Την Αθηνά και τις δημιουργίες της θα την βρεις:

1) Στην προσωπική της σελίδα στο Facebook

2) Στη σελίδα του βιβλιοπωλείου Ζαπώνης στο Facebook

3) Στο papercraft.gr

athina_logo

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *