Reschimica: υγρό γυαλί (ρητίνες), καλούπια, σιλικόνες, χρώματα

Η Scholart φέρνει στην Ελλάδα τη σειρά προϊόντων Reschimica η οποία αποτελείται από κορυφαίας ποιότητας υγρό γυαλί (ρητίνες), καλούπια, σιλικόνες, χρώματα και πολλά άλλα, που θα δώσουν ζωή σε κάθε δημιουργία σας!

Μπορεί να μην έχετε δει τα προϊόντα τους όμως σίγουρα θα έχετε δει το αποτέλεσμά τους. Στον κινηματογράφο, το θέατρο, στο μουσείο εκεί όπου θαυμάσατε ένα άγαλμα, μια κορνίζα, ένα δάπεδο από ρητίνη καθώς και πληθώρα από πρωτότυπα προϊόντα, όλα αυτά έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της Reschimica.

Reschimica: υγρό γυαλί (ρητίνες), καλούπια, σιλικόνες, χρώματα

Η Rerschimica παράγει υγρό γυαλί (πολυουρεθανικές ρητίνες), προϊόντα για δημιουργία δικών σας μοναδικών καλουπιών για να αντιγράψετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα καθώς και έτοιμα καλούπια για τη δημιουργία διακοσμητικών, κοσμημάτων, επίπλων και έργων τέχνης στο σπίτι.

Reschimica: υγρό γυαλί (ρητίνες), καλούπια, σιλικόνες, χρώματα

Εμπνευστείτε και πλάστε αυτό που έχετε φανταστεί με ακρίβεια κι ας μην είστε επαγγελματίας. Η δημιουργικότητα είναι άποψη, η προσωπική προσέγγιση είναι μεταδοτική! Διαδώστε την!

Reschimica: υγρό γυαλί (ρητίνες), καλούπια, σιλικόνες, χρώματα

Ο βασικός στόχος της εταιρίας Reschimica είναι να σας βοηθήσει να εκφράσετε την δημιουργικότητά σας με τρόπο απλό, ασφαλή και διασκεδαστικό προσφέροντάς σας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αναπτύσσουν διαρκώς νέα προϊόντα για να απλοποιήσουν τη χρήση και να βελτιώσουν το αποτέλεσμα της δουλειάς σας!

Που θα βρείτε τα Reschimica: υγρό γυαλί (ρητίνες), καλούπια, σιλικόνες, χρώματα

SCHOLART
Διεύθυνση: Τσαμαδού 25, Άνω Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 2109764772-3
Email: info@scholart.gr
Facebook: Scholart

reschimica

Υλικά και εργαλεία
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *