Decoupage με δαντέλα

Το’ξερες ότι μπορείς να κάνεις decoupage και με άλλα υλικά πέρα από χαρτοπετσέτα; Η Suzonne από το urbancomfort το δοκίμασε με δαντέλα πάνω σε κεραμικά μπωλάκια και το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο…

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε κόλλα decoupage, απλώς θα πρέπει να θυμάσαι, περνάς μια στρώση κόλλας στο μπωλ, τοποθετείς την δαντέλα και την αφήνεις να στεγνώσει. Αφού στεγνώσει ξαναπερνάς κόλλα πάνω από την δαντέλα με ένα σφουγγαράκι για να μουσκέψει καλά και το αφήνεις να στεγνώσει. Το αποτέλεσμα μου φέρνει πολύ σε γάμο και νομίζω θα ήταν υπέροχο για διακόσμηση τραπεζιού ή και μπομπονιέρα.

decoupage-dantela-1

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

6 σχόλια στο άρθρο “Decoupage με δαντέλα”

  1. γεια σας. αν κανω decoupage σε κουπα, μπορω να συνεχιζω να την χρησιμοποιησω για να πινω? και αν ναι, μπορει να μπαινει στο πλυντηριο πιατων?

  2. [quote name=”despoina”][i][b]Που μπορούμε να βρούμε αυτού του τύπου τη δαντέλα;[/b][/i][/quote]
    σε υφασματάδικα και καταστήματα με είδη ραπτικής (σε κορδέλα)

  3. το αρθρο λεει οτι δεν μπορει να βρει η συντακτρια κολλα mod podge στην ελλαδα .λοιπον,mod podge κολλα ,ολα τα ειδη(για χαρτι,τοιχο,-ματ ή γυαλιστερη) εγω παιρνω απο το paco art center στην νεα ιωνια .και μαλιστα ειναι η πιο οικονομικη κολλα απο αυτες που κυκλοφορουν στο εμποριο και αρκετα αποτελεσματικη . φυσικα υπαρχουν και αλλες κολλες που θα εκαναν καλη δουλεια για το συγκεκριμενο project και ισως να ηταν κ πιο αποτελεσματικες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *