Το Ftiaxto.gr για την Fanta και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Απολογισμός

site-article-newΤο Ftiaxto.gr θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μας έστειλαν τα δικά τους χειροποίητα αντικείμενα, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στο πρόγραμμα της Fanta και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υποστήριξη μονογονεϊκών οικογενειών στην Ελλάδα! Το bazaar του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο και μόλις έχουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε! Δες τον απολογισμό αυτής της προσπάθειας!

Το Ftiaxto.gr, με αφορμή την πρωτοβουλία της Fanta και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υποστήριξη των μονογονεϊκών οικογένειων, κάλεσε τους χειροτέχνες να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια με τον δικό τους τρόπο: Φτιάχνοντας και στέλνοντας στο Ftiaxto.gr ένα ή περισσότερα χειροποίητα αντικείμενα για να πωληθούν στο ετήσιο bazaar του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συμβάλλοντας έτσι στην υποστήριξη των αναγκών λειτουργίας του Οργανισμού. Η ανταπόκριση όλων ήταν πολύ θετική και γρήγορα άρχισαν να καταφτάνουν στα γραφεία του Ftiaxto.gr τα πρώτα δέματα με χειροποίητες δημιουργίες.

Τις χειροποίητες δημιουργίες τους έστειλαν περισσότερα από 50 άτομα, καθώς και τα παιδιά από το δημοτικό σχολείο St. Catherine’s British School of Athens, αλλά και ο Σύλλογος Γυναικών Decoupage Β. Ελλάδος.


Τελικά συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 250 αντικείμενα για να διατεθούν προς πώληση στο bazaar του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μεταξύ των οποίων είναι κοσμήματα, τσάντες, διακοσμητικά για το σπίτι, σουπλά, σουβέρ, σαπούνια, είδη για μωρά, ευχητήριες κάρτες κτλ.

Τα αντικείμενα φωτογραφήθηκαν (… και συνεχίζουν να φωτογραφίζονται) και μπορείτε να τα δείτε στο gallery του Ftiaxto.gr, καθώς και στη σελίδα μας στο Facebook. Μόλις τελειώσει η φωτογράφηση όλων των αντικειμένων, θα συσκευαστούν και θα αποσταλούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα δημοσιεύσουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και τον τόπο διεξαγωγής του ετήσιου bazaar του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ώστε όσοι ενδιαφέρονται να το επισκεφτούν και να βοηθήσουν στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε με την ευκαιρία ότι μέσω της πρωτοβουλίας της Fanta και του Ερυθρού Σταυρού, συνολικά περίπου 400 μονογονεϊκές οικογένειες σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα θα λάβουν οικονομική ενίσχυση για τρεις (3) μήνες σε μορφή δωροεπιταγών, για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης από συνεργαζόμενα supermarket.

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ για άλλη μια φορά που υποστηρίξατε αυτή την προσπάθεια και ευχόμαστε όλα τα χειροποίητα είδη που προσφέρθηκαν να γίνουν ανάρπαστα. Ειδικά μιας και είναι για καλό σκοπό!

Σε αυτό το gallery μπορείς να δεις όλες τις δημιουργίες που έφτασαν στα χέρια μας για αυτόν τον σκοπό!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *