Φωτάκια από βελονάκι

Εάν θέλεις να φτιάξεις τα πιο πρωτότυπα γιορτινά φωτάκια και αγαπάς και το βελονάκι, τότε αυτό το project είναι φτιαγμένο για σένα. Το βρήκαμε στο Ravelry.com και είναι δωρεάν για όλους να το κατεβάσουν και να το φτιάξουν. Μάλιστα διάφοροι χρήστες το δοκίμασαν και έχουν ανεβάσει τις φωτογραφίες τους. Τι λες να δοκιμάσεις κι εσύ να φτιάξεις τα δικά σου φωτάκια από βελονάκι;

Το πολύ ωραίο με αυτό το project είναι οτι μπορείς να φτιάξεις όσα φωτάκια έχεις όρεξη, σε διαφορετικά χρώματα και στη συνέχεια να τα ενώσεις σε μια γιρλάντα που μπορεί να διακοσμήσει το σπίτι σου για τις ημέρες των γιορτών και όχι μόνο. Άσε που τα φωτάκια αυτά είναι και χαρακτηριστικά του ποιός είσαι… φωνάζουν από μακριά οτι αγαπάς το πλέξιμο με το βελονάκι.

Μπες στο Ravelry.com φτιάξε τον λογαριασμό σου εάν δεν έχεις ήδη και στη συνέχεια κατέβασε το δωρεάν πατρόν στον υπολογιστή σου σε μορφή pdf.

Ρίξε και μια ματιά στις φωτογραφίες των άλλων χρηστών για να εμπνευστείς για τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις για τα λαμπάκια σου.

Καλές γιορτές!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *