Φθινοπωρινή γιρλάντα με φύλλα

falling_leaves_garland_main

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ μέσα μου δεν έχω κλείσει ακόμη με το θέμα φθινοπωρινά φύλλα και χειροτεχνίες. Κάθε φορά που βλέπω project με φύλλα, κάτι παθαίνω. Κι επειδή δεν είμαι ακόμη έτοιμη να πιάσω τα χριστουγεννιάτικα, θα χρειαστεί να με ανεχτείς λίγο ακόμη! Δες πως μπορείς να στολίσεις το σπιτικό σου με μια γιρλάντα από φύλλα και χρυσόσκονη.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

– πλαστικά φύλλα φθινοπωρινά (φαντάζομαι οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αληθινά που θα τα έχεις περάσει με mod podge πρώτα)
– μπόλικη χρυσόσκονη σε φθινοπωρινά χρώματα
– κόλλα
– πινέλο
– εφημερίδες
– κορδέλες ή σπάγγο

Είσαι έτοιμος για τις πολύπλοκες οδηγίες; Δες περισσότερα και στο άρθρο του www.houseofjadeinteriorsblog.com.

falling_leaves_garland_main
Στρώσε σε έναν πάγκο εφημερίδες και άπλωσε με ένα πινέλο μια γενναία στρώση κόλλα επάνω σε κάθε φύλλο. Η κόλλα που θα βάλεις καλό είναι να γίνεται διάφανη όταν στεγνώνει, τύπου ατλακόλ ή mod podge. Στη συνέχεια πασπάλισε με μπόλικη χρυσόσκονη το κάθε φύλλο και άσε το στην άκρη να στεγνώσει. Τίναξέ το επάνω στην εφημερίδα να φύγει η επιπλέον χρυσόσκονη και κάνε στη συνέχεια μια τρύπα. Πέρασε κορδέλα και κρέμασε κάθε φύλλο σε διαφορετικό ύψος. Το που θα κρεμάσεις τη γιρλάντα σου θα το αφήσουμε σε σένα!

Μεγιά σου!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *