Crafts Beautiful
Ναι τα crafts είναι όντως beautiful! To www.crafts-beautiful.com/ είναι ένα τρανό παράδειγμα του πόσο ωραία πράγματα μπορούν να γίνουν όταν ενώσουν τις δυνάμεις τους μερικά περιοδικά για τις χειροτεχνίες και άνθρωποι που αγαπούν να φτιάχνουν πράγματα με τα χέρια τους.
Το www.crafts-beautiful.com το βρήκαμε ψάχνοντας στο YouTube για ενδιαφέροντα βίντεο σχετικά με crafts. Και πέσαμε επάνω σε άλλον έναν θησαυρό.
Το site αυτό είναι αποτέλεσμα της ένωσης των δυνάμεων 5 μεγάλων περιοδικών για crafts που κυκλοφορούν στην Αγγλία: το Crafts Beautiful, το Quick & Crafty, Let’s Make Cards, Let’s Get Crafting και Let’s Knit.
Δεν έχω λόγια…εδώ θα βρείς κυριολεκτικά τα πάντα για τις χειροτεχνίες. Η αλήθεια είναι οτι το site προσανατολίζεται περισσότερο προς το scrapbooking και τη ζωγραφική και τις χειροτεχνίες με χαρτί γενικότερα, αλλά με λίγη υπομονή και καλό ψάξιμο θα βρείς πράγματα που δεν μπορούσες να φανταστείς οτι γίνονται.
Παράδειγμα; Αυτό εδώ το τσαντάκι από χαρτάκια από καραμέλες και σοκολάτες!
Κάνε τη βόλτα σου και γράψε μας τα σχόλιά σου…
Μην ξεχάσεις να γραφτείς και στο κανάλι του Crafts Beautiful στο YouTube!
Κρίμα που στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τέτοια περιοδικά για να κάνουμε αντίστοιχα πράγματα…υπομονή!
ΔΩΡΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ-ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 73 ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ NEWS STAND ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. 😛
teleio to tsadaki apo xartakia sokolatas i karamelas!vrika kai dikaiologia gia na tsakiso oti apemeine apo tis giortes se sokolatokaramelaki!kai go to perno ayto to periodiko apo ena periptero stin kifisia pou fernei diafora ksena…
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ Ή ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΥΤΟ; Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ Η ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!ΕΧΩ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ SITE ΒΕΑUTIFUL CRAFTS KAI MOY ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΔΕΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ!!! 😛
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ BEAUTIFUL CRAFTS ΠΟΥ EXEI ΔΙΑΦΟΡΕΣ KATAΣΚΕΥΕΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! 😛