RobertsAbuda.com – Χαρτοκοπτικής συνέχεια…

pop_make_cake_26Σε συνέχεια του πρόσφατου άρθρου που είχαμε ανεβάσει στο Ftiaxto με θέμα την χαρτοκοπτική, βρήκαμε και σου προτείνουμε ένα ακόμα site, το www.robertsabuda.com/ για να φτιάχνεις τρισδιάστατα σχέδια από χαρτί! Μερικά από αυτά μάλιστα αφού τα φτιάξεις μπορείς να τα χρωματίσεις και να τα δωρίσεις σαν καρτούλες στους φίλους σου!

Το site απευθύνεται σε παιδιά, και δημιουργός του είναι ο πολύ επιτυχημένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων στην Αμερική Robert Sabuda. Eμείς πάντως χαζεύοντάς το ανακαλύψαμε πάλι το παιδί που κρύβουμε μέσα μας για άλλη μια φορά!

Οι οδηγίες στο http://www.robertsabuda.com/popmakesimple.asp είναι εύκολες και παρουσιάζονται τόσο αναλυτικά, ώστε να μπορείς να τις ακολουθήσεις ακόμα και αν δεν έχεις ξαναδοκιμάσει κάτι παρόμοιο, ενώ η ποικιλία στα σχέδια είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα θα βρεις κάτι που να σου κάνει κλικ.

Εμείς σου προτείνουμε να το δοκιμάσεις και να μην ξεχάσεις να ανεβάσεις τα σχέδιά σου στο Group του Ftiaxto στο Flickr!

Καλή διασκέδαση!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

4 σχόλια στο άρθρο “RobertsAbuda.com – Χαρτοκοπτικής συνέχεια…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *