Sew Pretty Homestyle

sew_pretty_homestyleΌταν ένα βιβλίο έχει σαν υπότιτλο το “35 project που δεν μπορείς να τους αντισταθείς και που θα ερωτευτείς” και το εννοεί, τότε καλό είναι να το προσθέσεις αμέσως στη βιβλιοθήκη σου! To Sew Pretty Homestyle από την Tone Finnanger και τη σειρά Tilda είναι όσα υπόσχεται και ακόμα περισσότερα!

Εάν αγαπάς τη ραπτική και είσαι ακόμα αρχάρια, σε αυτό το βιβλίο θα βρείς διάφορα εύκολα και απλά project για να φτιάξεις πράγματα για το σπίτι το δικό σου, αλλά και των φίλων σου.

Η ύλη του βιβλίου είναι χωρισμένη ανάλογα με τα δωμάτια του σπιτιού και έτσι θα βρείς ιδέες για να διακοσμήσεις το χώλ, την κουζίνα, την τραπεζαρία, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, αλλά και το δωμάτιο των παιδιών.

Τα project του Sew Pretty Homestyle είναι εκτός από διακοσμητικά και χρηστικά! Γι’ αυτό εάν ψάχνεις ιδέες για έξυπνα και πρωτότυπα δώρα να φτιάξεις πραγματικά δεν νομίζω οτι θα χρειαστείς κάτι άλλο. Τσάντες, τσαντάκια, καρδιές αρωματικές, παιδικά παιχνίδια, κούκλες, είναι μόνο μερικές από τις πολύ όμορφες δημιουργίες που θα βρεις εδώ.

Το βιβλίο χαρακτηρίζεται από το μοναδικό στιλ της σειράς Tilda, το οποίο μπορείς κι εσύ να αναπαράγεις χρησιμοποιώντας υλικά τους για τις δημιουργίες σου!

Εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να φτιάχνουμε διάφορα από το βιβλίο αυτό και σου το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

amazon-buy

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

7 σχόλια στο άρθρο “Sew Pretty Homestyle”

  1. Koritsia gia kapoia pou den exei idea apo raptiki alla thelei poli poli na mathei kai grigora an ginetai ti tis sistinetai na kanei kai oso afora sto sigkekrimeno vivlio kanei gia teleios asxeti??? 🙂 thelo poli na matho , den ksero pos na arxiso, den exo kanenan pou na kserei!!!

  2. Καλησπέρα!!
    Τα βιβλία της Tone Finnanger είναι φοβερά 😉 😉 😉 ! Εχω αγοράσει το βιβλίο της με τις Χριστουγεννιάτικες και τις Πασχαλινές κατασκευές και εχω φτιάξει φοβερά δωράκια για τους φίλους της κόρης μου! Όλοι ξετρελάθηκαν. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα!

  3. Μπορώ να βρω αυτό το βιβλίο και άλλα παρόμοια στον Ελευθερουδάκη ή την Πρωτοπορία;

  4. Καλημερα! Αυτη η σειρα Tilda καιει καρδιες!!!
    Τι φοβεροι συνδυασμοι χρωματων και σχεδιων….
    Πολυ θαθελα να αποκτησω μερικα ειδη της! :roll:: ΤΩΡΑ ❗ ❗ ❗ 😛

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *