Παπούτσια στο χρώμα που σου αρέσει

martha_shoesΕάν έχεις φάει τον τόπο για να βρεις ένα ζευγάρι καλοκαιρινά παπούτσια στο χρώμα που σου αρέσει εσένα και όχι στο χρώμα που είναι απλά στη μόδα δεν έχεις παρά να τα φτιάξεις μόνη/ος σου! Η Martha Stewart για ακόμα μια φορά μας δίνει την ιδέα! Βάψε τα πάνινα παπούτσια σου στο χρώμα που σου αρέσει με απλές βαφές για υφάσματα.

Η διαδικασία και τα υλικά είναι πολύ απλά. Θα χρειαστείς μια μεγάλη λεκάνη, βαφή για υφάσματα της επιλογής σου (προσοχή όχι αυτές για πλυντήριο ε;), αλάτι εάν το αναφέρει η συσκευασία της βαφής και ένα λευκό ζευγάρι πάνινα παπούτσια της επιλογής σου (εάν έχουν κορδόνια μην ξεχάσεις να τα βγάλεις).

Η συνέχεια είναι μάλλον απλή. Ακολουθείς πιστά τις οδηγίες επάνω στη συσκευασία της βαφής σου και… τατάν! Τα παπούτσια σου είναι έτοιμα για να φορεθούν και το καλύτερο από όλα; Δεν θα τα έχει άλλος κανείς!

Εάν θέλεις δες και την διαδικασία στα αγγλικά στο site της Martha Stewart!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

6 σχόλια στο άρθρο “Παπούτσια στο χρώμα που σου αρέσει”

  1. θελω να βαψω ενα λινο φορεμα και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος φυσικος τροπος να φτιαξω βαφη.

  2. wraia idea..egw exw k ena zeygari pedila me takouni migato kalokairina..ta pira perysi k de ta exw foresei oute mia fora..ta lypamai opote vlepw ti kouta .. thelw na ta vapsw mayra..einai dermatina..exete kamia idea? eyxaristw 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *