Βελονάκι – Αλυσίδα

Ξεκίνα να πλέκεις με το βελονάκι με την βασική αλυσίδα.

Μετά την αλυσίδα, δες πως να πλέξεις απλό στηλάκι.

Ετικέτες
Τεχνικές
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

14 σχόλια στο άρθρο “Βελονάκι – Αλυσίδα”

  1. το βιντεο στην αρχη ειναι αρκετα γρηγορα και δεν μπορω να καταλαβω το πως κανουμε τον κομπο..ειμαι αρχαρια μπορει καποιος να με βοηθησει..?

  2. ουααααοουυυυ…..το εκανα και με καποιο τροπο εκει που εκανα αρλουμπες μου βγηκε ενα υπεροχο πραγματακι που ολο το καλοκαιρι το φορουσα και δεν το εβγαζα απο το χερι μου(μονο που δεν ειναι μαλλινο γιατι θα εσκαγα)οουυαααοουυυ μονο που δεν θυμαμαι τις αρλουμπες που εκανα και δεν μπορω να φτιαξω και αλλο 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 περιμενω απάντηση σας κοριτσια!!!!

  3. ine poli omorfo koritsia mpravo pou to dixnete i alifia ine pos kapote itan poli ntemonte gia koritsia neara na plekoun velonaki alla afto tora exei allaksi,kai ime poli xaroumeni gia afto. Mporo na pleko me tis ores xorista pou pleon mporis na to diakosmisis kai me metalika stixia kai xantres kai na to kanis pio monterno.

    nomizo oti tha simfonisete mazi mou.

  4. είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινήσατε να δείχνετε και βελονάκι!!!…..είναι πολύ ωραίες οι βελόνες αλλά το βελοάκι έχει και την χάρη του ….τελειώνει και γρήγορα……μπράβο σας!!!
    πολύ χαίρομαι!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *