Αποκριάτικες στολές με το ΙΚΕΑ Family

Είμαστε πολύ χαρούμενες, γιατί εδώ και μερικές ημέρες ετοιμάζουμε μια συνεργασία που την περιμέναμε καιρό. Tα καταστήματα IKEA διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια για τα μέλη του προγράμματος IKEA Family σε όλη την Ελλάδα και το ftiaxto.gr θα συμμετέχει για τον μήνα Φεβρουάριο δείχνοντας προτάσεις για να φτιάξετε μόνοι σας τις αποκριάτικες στολές των παιδιών σας! Μάθε περισσότερα και δήλωσε συμμετοχή!

Το ftiaxto.gr, λοιπόν, θα βρίσκεται στα καταστήματα ΙΚΕΑ σε Θεσσαλία, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Κηφισό και Αεροδρόμιο για να δείξει αποκριάτικες στολές πεταλούδα και υπερήρωα για μικρά και μεγάλα παιδιά. Δες παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα και μην ξεχάσεις να δηλώσεις την συμμετοχή σου! Θα χαρούμε πολύ να σε δούμε από κοντά!

<Τα σεμινάρια στην ΙΚΕΑ συνεχίζονται με δημιουργικές προτάσεις για αποκριάτικες εμφανίσεις.>

Τα σεμινάρια για τα μέλη του προγράμματος ΙΚΕΑ FAMILY συνεχίζονται στα καταστήματα ΙΚΕΑ! Καλωσορίζουμε τις Απόκριες, με μοναδικές ιδέες για εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν. Η ΙΚΕΑ σε συνεργασία με το ftiaxto.gr σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τη «δημιουργική σας φύση» και να μάθετε πώς μπορείτε να φτιάξετε μοναδικές αποκριάτικες στολές.

Με τη χρήση πολύχρωμων υφασμάτων, αξεσουάρ ραψίματος και πολλή φαντασία θα μάθετε τεχνικές ραψίματος, θα ανακαλύψετε μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων με προτάσεις στολών που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο συμπληρώστε στην ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε στο www.ikea.gr/family την ημερομηνία και ώρα που επιθυμείτε να συμμετάσχετε.

Εάν δεν είστε μέλος, εγγραφείτε τώρα, εντελώς δωρεάν, στο Πρόγραμμα ΙΚΕΑ Family, για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο, αλλά και για να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια, ειδικές εκπτώσεις και αποκλειστικές προσφορές.

ikea-ftiaxto-apokries-1

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κυρία Σοφία Λιλίτση (211 1060147).

Ημερομηνίες και ώρες σεμιναρίων:

– Κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία: Σάββατο 07/02 στις 12.30 – 14.00 & 17.00 – 18.30

– Κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο: Δευτέρα 09/02 & Τρίτη 10/02 στις 18.00 – 19.30

– Κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός: Τετάρτη 11/02 & Πέμπτη 12/02 στις 18.00–19.30

– Κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη: Παρασκευή 13/02 στις 17.00 – 18.30 & 18.45 – 20.15

– Κατάστημα ΙΚΕΑ Ιωάννινα: Σάββατο 14/02 στις 12.00 – 13.30 & 18.00 – 19.30

Με την ΙΚΕΑ, «Ζούμε μαζί» και δημιουργούμε μαζί μοναδικές στιγμές!

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *