1000 δυο Εργαλεία για Crafters: We R Memory Keepers από την Papercraft!

Papercraft We R Memory Keepers

Η ακρίβεια είναι τα πάντα, ειδικά αν είσαι crafter!

Χάρης στα νέα καινοτόμα προϊόντα της We R Memory Keepersτα οποία μπορείς να βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Papercraftείναι εγγυημένη! Το ίδιο και η έμπνευση που θα σου προσφέρουν όταν τα δοκιμάσεις!

Η We R Memory Keepers αποτελεί για πάνω από 90 χρόνια ένα από τα κορυφαία ονόματα στον χώρο του paper crafting και του scrapbooking παγκοσμίως, προσφέροντας εργαλεία και εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας σε αμέτρητους crafters ανά τον κόσμο, μετατρέποντας έτσι την κάθε έμπνευση σε… πραγματικότητα!

Ανακάλυψε τα προϊόντα της Papercraft

Μέσω της Papercraft δίνεται και σε εσένα η ευκαιρία να ανακαλύψεις τα συναρπαστικά προϊόντα της και να βρεις ακριβώς αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

Εξειδικευμένοι χάρακες σε ποικίλα σχήματα και για ποικίλες χρήσεις, δημιουργοί σπιράλ και φακέλων, επιφάνειες πίκμανσης, συρραπτικά που.. μαγνητίζουν αλλά και markers που.. φυσάνε είναι μόλις λίγες από τις εκπλήξεις που σε περιμένουν!

Οι διακορευτές και οι φιγουροκόπτες αποτελούν κατηγορία από μόνοι τους, για να αποτυπώσεις  γράμματα και αριθμούς αλλά και σχήματα στο λεπτό, πάνω σε εξειδικευμένα χαρτόνια και όχι μόνο!

Κι ενώ η λίστα όλο και επεκτείνεται με σταθερές επιλογές όπως σπιράλ, σταμπαδόρους, επιφάνειες μέτρησης και τρουκς, υπάρχουν και οι πιο… ψαγμένες προτάσεις για όσους αποζητούν την τελειότητα στις δημιουργίες τους!
Επιφάνειες μέτρησης με λέιζερ, εργαλεία ακριβείας, θερμαντικά στυλό  και πολλά ακόμη, είναι εδώ για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς crafters!

Η οργάνωση και η δημιουργία πάνε ως γνωστόν μαζί. Εξασφάλισε την πρώτη, ώστε να ξεκλειδώσεις τη δεύτερη, χάρης στις αμέτρητες προτάσεις για paper crafting, scrapbooking και ό,τι άλλο σου δίνει έμπνευση, με τη σφραγίδα της We R Memory Keepers!

Μάθε περισσότερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Papercraft 


Ηλεκτρονικό κατάστημα: www.papercraft.gr
Διεύθυνση: Αμερικάνικου Ερυθρού Σταυρού 104, Καβάλα
Τηλέφωνο: 2510-222-222
Email: sales@papercraft.gr
Facebook: Papercraft

Στο κατάστημα Papercraft, πέρα από τα εργαλεία We R Memory Keepers, θα βρεις και χίλια δυο ακόμη εργαλεία και υλικά για όλες τις δημιουργικές σου κατασκευές!

Υλικά και εργαλεία
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *