Σπιτική Μουστάρδα

Το συγκεκριμένο dip (που λέμε και στο χωριό μου) έχει καθιερωθεί στο μυαλό των περισσότερων ως κάτι ετοιματζίδικο που είτε θα συνοδεύει μπεργκεροπατάτες είτε θα το πάρουμε σε πλαστικό μπουκάλι με στόμιο που όταν τελειώνει κάνει φρουτ φρουτ.

Δημιουργικές διακοπές στη Σκύρο

Θέλεις να συνδυάσεις διακοπές και δημιουργία;
Φέτος το καλοκαίρι, το ftiaxto.gr μετακομίζει στη Σκύρο και διοργανώνει δημιουργικά σεμινάρια. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε πρωί 10-12, έτσι, έχεις την δυνατότητα και να μάθεις να ράβεις και να ξεκουραστείς στις όμορφες παραλίες του νησιού. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

👗 Μάθε να ράβεις ρούχα: Τετάρτη 30 Ιουνίου – Κυριακή 4 Ιουλίου
💍 Κατασκευή κοσμημάτων (Faux Bijoux): Τετάρτη 7 Ιουλίου – Κυριακή 11 Ιουλίου
👒 Μάθε να ράβεις αξεσουάρ: Τετάρτη 14 Ιουλίου – Κυριακή 18 Ιουλίου
📿 Μακραμέ κοσμήματα: Τετάρτη 21 Ιουλίου – Κυριακή 25 Ιουλίου
👘 Μάθε να ράβεις ρούχα: Τετάρτη 28 Ιουλίου – Κυριακή 1 Αυγούστου

Δήλωσε εδώ ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο >>

Εμείς όμως το ανατρέπουμε ΚΑΙ αυτό και σας παρουσιάζουμε τη μουστάρδα τη σπιτική, την αγνή, τη homemade!

Το ιερό αυτό καθήκον αναλαμβάνει ο Νίκος Θωμάς (το πρώτο είναι το όνομα και το δεύτερο το επίθετο 😛 ) ο οποίος μας κάνει συνεχώς περήφανους!

Υλικά

  • 60 γραμμάρια σιναπόσπορο
  • 1 κουταλάκι σκόνη μουστάρδας
  • 20 ml ξύδι
  • 40 ml λευκό κρασί
  • Λίγο νερό
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  • Ρίχνουμε τον σιναπόσπορο και τη σκόνη μουστάρδας σε ένα μίξερ και ανακατεύουμε.
  • Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ, ρίχνουμε νερό μέχρι να μουλιάσει, και το αφήνουμε για 24 ώρες.
  • Προσθέτουμε το αλάτι, το ξύδι και το κρασί και χτυπάμε καλά.

Για ακόμα περισσότερες συνταγές, μπες στο κανάλι του DIYtv.gr στο youtube

Φτιάξτο
Ορέστης Νταγιάντας

Ο Ορέστης Νταγιάντας γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και σκηνοθεσία στο ΙΕΚ Ακμή. Δε σκαμπάζει και πολλά από μαγειρική (κάνα μακαρόνι, καμιά πατάτα, καμιά μπριζόλα.. μέχρι εκεί) αλλά σκαμπάζει πολλά από γευσιγνωσία. Ό,τι του δώσεις, το κατεβάζει! Εμπιστευτείτε τον!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *