Ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας
Ποιος είπε ότι το ψαρονέφρι είναι στεγνό; Δες εδώ πώς θα το κόψεις και πώς θα φτιάξεις πεντανόστιμη σαλτσούλα μουστάρδας!
O πάντα successful Νίκος Θωμάς κάνει τα μαγικά του μπροστά στα έκθαμβα μάτια μας!
Υλικά
- 250 γραμμάρια ψαρονέφρι
- 1 κύβο βοδινού
- 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- ½ ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί
- Μουστάρδα
Εκτέλεση
- Αφού καθαρίσουμε το φιλέτο όπως στο βίντεο, το κόβουμε σε 3 σκαλοπίνια τα οποία και χτυπάμε για να ανοίξουν.
- Αλατοπιπερώνουμε και τις 2 πλευρές.
- Τοποθετούμε λάδι σε ένα τηγάνι και αφού κάψει, προσθέτουμε τα φιλέτα τα οποία και γυρνάμε ανά διαστήματα.
- Σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε τον κύβο και αφού χαμηλώσουμε τη φωτιά και βάλουμε το καπάκι, τα αφήνουμε για 3-4 λεπτά.
- Δυναμώνουμε ξανά τη φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη μουστάρδα με αλάτι και πιπέρι.
- Βάζουμε τα φιλέτα στη σάλτσα.
- Σερβίρουμε με ό,τι γαρνιτούρα προτιμάμε (στην περίπτωσή μας, με ζυμαρικά).
Και ένα bonus για τους ψαγμένους
Για ακόμα περισσότερες συνταγές, μπες στο κανάλι του DIYtv.gr στο youtube.