Velona.gr: Ηλεκτρονικό κατάστημα με υφάσματα διακόσμησης

To Velona.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη συλλογή υφασμάτων κατάλληλα για την διακόσμηση του χώρου σου. Ανακάλυψε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Velona.gr:

“Εδώ και πολλά χρόνια κατασκευάζουμε εξαιρετικά προϊόντα με σκοπό την άμεση κάλυψη των επιθυμιών των πελατών. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι πολλαπλές και ανταποκρίνονται ακόμα και στις ανάγκες του πιο απαιτητικού πελάτη.

Κατασκευή αντικειμένων όλων των μεγεθών με υφάσματα άριστης ποιότητας.
Ευελιξία στον τρόπο επιλογής προϊόντων ( μεσώ της online πλατφόρμας).
Υπολογισμός κόστους με βάση τις διαστάσεις που δίνετε.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει ως στόχο να διευκολύνει την εύρεση των κατάλληλων για εσάς υφασμάτων και προτείνει να γνωρίσετε την συλλογή μας μέσω της οθόνης του υπολογιστή σας από το σπίτι η το γραφείο.

Σε μας θα βρείτε: Παιδικές κουρτίνες, Κουρτίνες για υπνοδωμάτια, Κουρτίνες για σαλόνι και κουζίνα, Πακέτα Ρομάν,  Διακοσμητικά μαξιλάρια.

Μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα όπως: Στοφα (Gobelin), Σενιλ, Καραβόπανα, Γάζες, Βουαλ, Βαμβακοσατέν, Αδιάβροχα, Blackout, Δαντέλες, Ζακάρ, Βελουτέ.

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.
Παράδοση 3 έως 7 ημέρες.
Αυτόματος υπολογισμός κόστους.

Velona.gr
Αγίου Γεωργίου 11, Βέροια.
Τηλ.: 23310-61503
Κιν.: 6942 908015
info@velona.gr
www.velona.gr

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *