Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό στεφάνι

Αν μαζεύεις χρόνια φελλούς, αυτή η κατασκευή είναι για εσένα! Ένα πρωτότυπο διακοσμητικό, είτε για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι είτε σαν στεφάνι για την πόρτα. Με την βοήθεια της Bostik!

Τι θα χρειαστείς:

  • 130-150 φυσικούς φελλούς
  • Στρογγυλή γυάλα διαμέτρου 15 εκατοστών
  • Λευκό κερί
  • Χριστουγεννιάτικα αστέρια &κουκουνάρια
  • Διακοσμητικά ρόδια με σύρμα
  • Ψεύτικα λουλούδια
  • Bostik All Purpose
  • Bostik Blue Tack White

 

Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό στεφάνι σε βίντεο:

 

Οδηγίες για το Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό στεφάνι

Πριν ξεκινήσεις τοποθέτησε μια προστατευτική επιφάνεια (πχ ένα πλαστικό σουπλά ή τραπεζομάντηλο) για να μην τρέξει κόλλα στο τραπέζι σου.

Δημιούργησε την πρώτη σειρά με τους φελλούς περιμετρικά της γυάλας πριν ξεκινήσεις να κολλάς. Πάρε τον πρώτο φελλό και εφάρμοσε μια γραμμή κόλλας Bostik All Purpose στο πλάι. Τοποθέτησε τον φελλό στην θέση του, σιγουρεύοντας ότι κόλλησε στον προηγούμενο φελλό. Επανέλαβε μέχρι να κολλήσεις όλη την πρώτη σειρά.

Η κόλλα Bostik All Purpose σου προσφέρει άμεση συγκράτηση ώστε να μην κουνιούνται οι φελλοί ενώ σου επιτρέπει διορθωτικές κινήσεις αν κάποιος φελλός δεν κάτσει σωστά.

Τοποθέτησε τους φελλούς της δεύτερης σειράς φροντίζοντας οι νέοι φελλοί να ακουμπάνε στην πρώτη σειρά και αν είναι δυνατόν να μπαίνουν μέσα στα κενά που έχουν δημιουργηθεί από τους φελλούς της πρώτης σειράς.

Στους φελλούς της δεύτερης σειράς θα χρειαστεί να περάσεις κόλλα σε δύο σημεία: στην μία πλευρά για να κολλήσει με τον διπλανό φελλό αλλά και στην μπροστινή πλευρά για να κολλήσει στην πρώτη σειρά φελλών. Με τον ίδιο τρόπο τοποθέτησε και κόλλησε την τρίτη και την τέταρτη σειρά.

Άσε το στεφάνι μερικές ώρες (ιδανικά μια μέρα) για να στεγνώσει καλά η κόλλα.

Ώρα για διακόσμηση! Κόλλησε κουκουνάρια και χριστουγεννιάτικα αστέρια περιμετρικά στο στεφάνι. Χρησιμοποίησε ένα μπουκέτο ψεύτικα ρόδια για να δώσεις χρώμα και κίνηση στο στεφάνι σου. Τύλιξε το σύρμα του κάθε ροδιού σε ένα μολύβι για να δημιουργήσεις ελατήριο και τοποθέτησέ το ανάμεσα στους φελλούς με την βοήθεια του Bostik Blu Tack White.

Στερέωσε το κερί στο κέντρο της γυάλας με Bostik Blu Tack White και πρόσθεσε ψεύτικα λουλούδια για διακόσμηση. Το διακοσμητικό είναι έτοιμο! Με την γυάλα, το χρησιμοποιείς ως κεντρικό στοιχείο στο τραπέζι…

… ενώ χωρίς την γυάλα, μπορείς να το βάλεις σαν στεφάνι στην πόρτα ή στον τοίχο. Καλές γιορτές!

Δες όλη την κατασκευή στο diy.bostik.com!

 

Το Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό στεφάνι είναι μια ευγενική χορηγία της Bostik

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από ύφασμα 11

FACEBOOK // YOUTUBE // INSTAGRAM

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *