Εικαστικό Καφενείο: Online μαθήματα ζωγραφικής

Το Εικαστικό Καφενείο είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ζωγραφικής online, από την Μαριέλα Κωνσταντινίδου, που ήδη λειτουργεί με επιτυχία απο το 2009. Περιλαμβάνει μαθήματα για το χρώμα, σχέδιο και σκίτσο, τεχνικές, σύνθεση και δημιουργία. Μάθε περισσότερα για το πως μπορείς να το παρακολουθήσεις!
Το Εικαστικό Καφενείο αφορά οποιονδήποτε έχει το μεράκι και τη διάθεση να ακολουθήσει ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο των χρωμάτων και της δημιουργίας. Μπορείτε τώρα να μάθετε να ζωγραφίζετε από την άνεση του σπιτιού σας, ότι ώρα θέλετε, όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς να χάνετε χρόνο στις μετακινήσεις και χωρίς περιττά έξοδα.

Σε μια περίοδο κρίσης, η δυνατότητα της δημιουργίας μας «κάνει καλό». Μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα με άλλη διάθεση και να δούμε τη ζωή μας κάτω από ένα εντελώς νέο πρίσμα.

Ο πρώτος κύκλος του Εικαστικού Καφενείου περιλαμβάνει 40 μαθήματα χωρισμένα στις εξής κατηγορίες: Χρώμα, Σχέδιο και Σκίτσο, Τεχνικές, Σύνθεση και Δημιουργία.

Είναι ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα, που βασίζεται στο «παιχνίδι» και τη χαρά της δημιουργίας, ενώ «πατάει» σε γερές βάσεις και γνώσεις. Στόχο έχει να καλλιεργήσει τόσο τις «τεχνικές» σας ικανότητες όσο την φαντασία και τη δημιουργικότητα σας. Είναι αποτέλεσμα πολλών ετών διδακτικής εμπειρίας και πειραματισμού.

Έχει ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος ανά μάθημα (7 ευρώ) το οποίο περιλαμβάνει θεωρία, πρακτική, ασκήσεις με σχέδια και φωτογραφίες, τη διόρθωση των έργων σας και τη συμπαράσταση μου βήμα βήμα.

Κάθε εβδομάδα παίρνετε στο e-mail σας το μάθημα σε μορφή PDF, το διαβάζετε κάνετε τις ασκήσεις όποτε μπορείτε και μου τις στέλνετε μέσω e-mail και πάλι. Στη συνέχεια παίρνετε τις διορθώσεις και παρατηρήσεις μου μαζί με διορθωτικά σκίτσα, όταν χρειάζεται.

%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b7-10-%ce%a7-11-c

Πολύ σημαντικό: Τα πρώτα τρία μαθήματα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ….
Έτσι δεν έχετε τίποτα να χάσετε εάν δοκιμάσετε….

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο mariela663@gmail.com με το όνομα σας και την ένδειξη «Μαθήματα ζωγραφικής»

Για να δείτε έργα μαθητών, να πάρετε ιδέες, δημιουργικές προτάσεις και διάφορα θέματα που αφορούν τη ζωγραφική,  επισκεφτείτε το blog του Εικαστικού Καφενείου εδώ και περάστε να σας κεράσουμε έναν καφέ… γεμάτο χρώμα!

Σας περιμένω,

Μαριέλα Κωνσταντινίδου

Κράτα το

Εργαστήρια
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εικαστικό Καφενείο: Online μαθήματα ζωγραφικής”

Δεν επιτρέπονται σχόλια σε αυτό το άρθρο.