Κασκόλ που αλλάζει χρώματα

Τώρα που επιτέλους ο καιρός το επιτρέπει μπορούμε να πιάσουμε τις βελόνες μας και να αρχίσουμε να πλέκουμε ξανά! Για αρχή βρήκαμε και σου προτείνουμε αυτό το πολύ όμορφο, ανάλαφρο και εύκολο κασκόλ από το Purl Soho. Το κασκόλ αυτό είναι πλεγμένο με 5 διαφορετικά χρώματα νήματα και είναι η ιδανική λύση για τις βραδυνές φθινοπωρινές σου βόλτες!

Για να φτιάξεις κι εσύ αυτό το κασκόλ δεν χρειάζεται να είσαι εξπέρ στο πλέξιμο, αλλά καλό είναι να έχεις πλέξει λίγο καιρό και να του έχεις πάρει τον αέρα. Επίσης καλό είναι να έχεις πλέξει κάποιο project που να χρειαζόταν αυξήσεις και μειώσεις… Αλλιώς μπορείς να ακολουθήσεις τα links στο άρθρο του Purl Soho και να λύσεις τις απορίες σου εάν δεν καταλαβαίνεις τι θέλει να πει ο ποιητής στις οδηγίες.

Το σχέδιο είναι αρκετά απλό, και επειδή το αποτέλεσμα της πλέξης είναι με αρκετά κενά (δαντέλα) δεν θα σου πάρει και πολύ χρόνο για να το ολοκληρώσεις.

Το ιδιαίτερο αυτού του κασκόλ είναι οτι είναι πλεγμένο με 5 διαφορετικά χρώματα. Μπορείς να επιλέξεις τα δικά σου νήματα ή να αγοράσεις απ’ ευθείας αυτά που προτείνει το Purl Soho! Πρόσεξε μόνο να είναι λεπτά και να είναι όλα από την ίδια ποιότητα και μάρκα για να μην υπάρχουν διαφορές στο πλέξιμο.

Όλο το κασκόλ είναι πλεγμένο με διπλό νήμα, οπότε θα πρέπει να διαλέξεις ένα βασικό χρώμα που θα έχει όλο σου το κασκόλ και στη συνέχεια αλλάζουν τα δευτερεύοντα χρώματα. Προτείνουμε να επιλέξεις χρώματα που σου αρέσουν και να πειραματιστείς!

Για περισσότερη βοήθεια μπορείς να δεις και το άρθρο μας με τους Όρους πλεξίματος από τα Ελληνικά στα Αγγλικά

Άντε και καλά πλεξίματα!

kaskol-pou-allazei-xrwmata-katheto

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κασκόλ που αλλάζει χρώματα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *