Crazy Crafters: Καλλιτεχνικά σεμινάρια

Το Crazy Crafters είναι ένα εργαστήριο χειροτεχνίας στο κέντρο της Αθήνας, όπου διοργανώνονται καλλιτεχνικά σεμινάρια, τόσο για αρχάριους, όσο και για επαγγελματίες δημιουργούς.
«we are Crazy, we are Crafters», όλοι εμείς δασκάλες και μαθήτριες! Οι Crazy Crafters είμαστε μια ομάδα δημιουργών που μοιραζόμαστε μαζί σας την αγάπη και την «τρέλα» για δημιουργία.

Στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Κολοκοτρώνη 29, Στοά Τοσίτσα στον 2ο όροφο, ζούμε στους ρυθμούς της πόλης, παρακολουθούμε από κοντά τις αλλαγές που συμβαίνουν στον χώρο της δημιουργίας και ακολουθούμε τις νέες τάσεις της μόδας.

Οι κύκλοι μαθημάτων και τα θεματικά σεμινάρια που διοργανώνουμε απευθύνονται στην αρχάρια, άλλα και στην επαγγελματία, η οποία θέλει να εξελίξει τις γνώσεις της στο χειροποίητο κόσμημα, στο μακραμέ, στην κατασκευή και διακόσμηση αξεσουάρ.

Στόχος μας είναι οι μαθήτριες να αποκτήσουν την γνώση όλων των βασικών τεχνικών που απαιτούνται για το σχεδιασμό και τη δημιουργία. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ατομική έκφραση κάθε μαθήτριας, στον πειραματισμό με εναλλακτικά υλικά, στις τάσεις της μόδας, αλλά και στη θεωρητική και αισθητική εκπαίδευση με μαθήματα που περιλαμβάνουν χρωματολογία, σχέδιο, οργάνωση υλικών, κοστολόγηση.

Το εργαστήριο Crazy Crafters είναι ανοικτό σε όλες όσες θέλουν να ξεκινήσουν επαγγελματικά τη δική τους διαδρομή στον χώρο της δημιουργίας προσφέροντας τις γνώσεις που χρειάζονται για την προώθηση μιας μικρής επιχείρησης.

Φέτος διανύουμε την τρίτη χρονιά λειτουργίας του εργαστηρίου. Μια νέα δημιουργική σεζόν ξεκινάει και η ομάδα των Crazy Crafters θα μεγαλώσει, γιατί για εμάς οι μαθήτριες είναι πάνω από όλα φίλες!

www.crazycrafters.gr
www.facebook.com/crazycraftersathens

Crazy Crafters
Εργαστήριο Χειροτεχνίας – Καλλιτεχνικά Σεμινάρια
Κολοκοτρώνη 29, Στοά Τοσίτσα, 2ο όροφος, Αθήνα
τηλ. 6944 723131
ndenis1968@gmail.com

Εργαστήρια
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.