Σχολή ραπτικής burda στην Αθήνα

Στη σχολή του Burda των Αγίων  Αναργύρων χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία του οίκου μόδας και ραπτικής Burda προσφέροντας στις μαθήτριες μια δημιουργική απασχόληση και καλλιέργεια των δυνατοτήτων τους.

Ανεξάρτητα από την κύρια επαγγελματική τους απασχόληση οι μαθήτριες βρίσκουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα ραπτικής ρούχου, κουρτίνας, αξεσουάρ ακόμη και πλέξιμο με βελόνες ή βελονάκι. Είναι μία ευκαιρία που ενδεχομένως στο μέλλον να τους αποδώσει οφέλη, αλλά κυρίως αξιοποιούν δημιουργικά τον χρόνο τους σ’ ένα φιλικό περιβάλλον με έμπειρο προσωπικό.

Εξάλλου, η μέθοδος Burda παρέχει τη δυνατότητα ακόμη και στην πλέον αρχάρια να μπορεί σε ένα μικρό χρονικό διάστημα εύκολα γρήγορα και οικονομικά να δημιουργεί τη δική της και της οικογένειάς της γκαρνταρόμπα. Τα πατρόν τα αντιγράφουμε από το περιοδικό, μαθαίνουμε πώς να τα διορθώνουμε βάσει των προσωπικών μας ιδιαιτεροτήτων και τα ολοκληρώνουμε με τον πλέον αναλυτικό τρόπο ραψίματος. Έτσι, έστω και αν τελειώσουμε τη σχολή και σταματήσουμε για οποιονδήποτε λόγο να ράβουμε, μπορούμε εύκολα αργότερα να ανατρέξουμε στο περιοδικό και να ξεκινήσουμε πάλι μόνες μας χωρίς τη βοήθεια γεωμετρίας ή δασκάλας γι’αυτό και η μέθοδός αυτή υπερέχει.

Με το πέρας των μαθημάτων απονέμεται βεβαίωση σπουδών την οποία μπορεί η κάθε μία να χρησιμοποιήσει αναλόγως. Λειτουργούν τμήματα αρχαρίων, προχωρημένων, τμήματα επιδιόρθωσης ρούχων, κουρτίνας, αξεσουάρ, πλέξιμο.

Αρχάριοι
Λήψη μέτρων, αντιγραφή πατρόν, κατασκευή φούστας με φόδρα, ζωνάκι, φερμουάρ κλασική πένσιλ ή εβαζέ, επιδιόρθωση του πατρόν, παντελόνι με τσέπες φερμουάρ,ζωνάκι, πένσες, πιέτες, φόρεμα με φόδρα μανίκι, μόστρα, σακάκι τύπου σανέλ.

Α΄Προχωρημένο
Σακάκι με πέτο – γιακά, τσέπες, παλτό, γιλέκι, πουκάμισο αντρικού ή γυναικείου τύπου, πλακοραφή, επιδιόρθωση πατρόν

Β΄Προχωρημένο
Φόρεμα με μονοκόμματη μόστρα, πιέτες, σφηκοφωλιά, κλος, μπαλούν λάστιχο, ρέλια, ελαστικά υφάσματα, διόρθωση πατρόν

Γ΄Προχωρημένο
Καπαρντίνα, χρήση δέρματος (σε φούστα ή γιλέκο ή σακάκι), δαντέλα σταθερή ( σε φόρεμα ή μπλούζα), γούνα (σε γιακά, γιλέκο ή ζακέτα)

ΣΧΟΛΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ BURDA
Ηρώων Πολυτεχνείου 27, Άγιοι Ανάργυροι, Αθήνα
τηλ. 210 26 14 081
email: burdaschool@outlook.com.gr
www.burdaschool.gr
Facebook: Σχολή Ραπτικής Burda

Εργαστήρια
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.