Τσάντα από t-shirt

Νομίζω πως όλοι έχουμε κάποια αγαπημένα μπλουζάκια τα οποία δυσκολευόμαστε να αποχωριστούμε. Ναί, τα αγαπάμε πολύ. Μήπως όμως αν τους αλλάξουμε χρήση και τους δώσουμε μια νέα ζωή θα είναι καλύτερα; Αυτό ακριβώς θα δεις στο wecanmakeanything.blogspot.gr. Πως να μετατρέψεις ένα παλιό t-shirt σε τσάντα.

Κι αν είναι μονόχρωμο, μπορείς να το διακοσμήσεις μ’ ένα ωραίο θερμοκολλητικό ή να ζωγραφίσεις πάνω του, με μπογιές για ύφασμα ότι σχέδιο θέλεις, έτσι ωστε να φτιάξεις μία τσάντα που πραγματικά θα ξεχωρίζει.

Θα χρειαστείς μόνο:

  • 1 t-shirt
  • ψαλίδι
  • κλωστή
  • Ραπτομηχανή ή βελόνα

Άπλωσε το μπλουζάκι σου σε ένα τραπέζι. Κόψε τα μανίκια και την λαιμόκοψη, έτσι ώστε να δημιουργηθούν τα χερούλια της τσάντας. Δες και τις φωτογραφίες στο άρθρο του wecanmakeanything.blogspot.gr για να καταλάβεις τι εννοούμε.

tshirt_bag_new_main
Γύρνα το από την ανάποδη και ράψε το άνοιγμα στο κάτω μέρος της μπλούζας ή με την ραπτομηχανή ή στο χέρι.

Η τσάντα σου είναι έτοιμη. Με γειά! Τώρα μπορείς να την διακοσμήσεις όπως σου αρέσει.

Φτιάξτο
Έλλη Σοφιανόπουλου

Η Έλλη Σοφιανοπούλου σπούδασε διεθνείς σχέσεις, αλλά πολύ σύντομα ο δρόμος της άλλαξε κατεύθυνση και ασχολήθηκε με την κατασκευή θεατρικών κοστουμιών και κοσμημάτων. Της αρέσει να πειραματίζεται με νέες τεχνικές και είναι συνέχεια σε αναζήτηση έμπνευσης και νέων ιδεών! Είναι μαμά ενός μικρού αγοριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *