Μαριονέτες απο σακούλες δώρων

Είναι γνωστό πως τα χριστούγεννα είναι η εποχή των δώρων. Ειδικά εάν έχεις παιδιά γεμίζει ο τόπος σακούλες. Και μιας και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τις γιορτές, σίγουρα θα έχεις απόθεμα σε κάποιο ντουλάπι. Βρήκαμε στο www.craftprojectideas.com μια πολύ ωραία ιδέα για να αξιοποιήσεις αυτές τις σακούλες και να φτιάξεις μαζί με τα παιδιά σου έξυπνες μαριονέτες. Τι λες; ΣΚ έρχεται.

Τα βασικά υλικά που θα χρειαστείς είναι:

– Σακούλες
– Κόλλα ή πιστόλι σιλικόνης και ανταλλακτικά
– Σύρματα πίπας
– Ματάκια
– Ριζόχαρτο
– Χρωματιστά πον πον
– Χαρτόνι
– Ψαλίδι

Οι ιδέες είναι πολλές. Γι’ αυτό ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες. Στο www.craftprojectideas.com, αλλά σίγουρα μπορείς να εμπνευστείς και μόνος σου ή να αυτοσχεδιάσετε παρέα με τα πιτσιρίκια σου.

Στο άρθρο θα βρεις φωτο-οδηγίες για να φτιάξετε παρέα λιοντάρι, βάτραχο και ελεφαντάκι, αλλά είμαστε σίγουροι οτι και τα υπόλοιπα ζώα είναι εξίσου εύκολα!

Καλή διασκέδαση!

Φτιάξτο
Έλλη Σοφιανόπουλου

Η Έλλη Σοφιανοπούλου σπούδασε διεθνείς σχέσεις, αλλά πολύ σύντομα ο δρόμος της άλλαξε κατεύθυνση και ασχολήθηκε με την κατασκευή θεατρικών κοστουμιών και κοσμημάτων. Της αρέσει να πειραματίζεται με νέες τεχνικές και είναι συνέχεια σε αναζήτηση έμπνευσης και νέων ιδεών! Είναι μαμά ενός μικρού αγοριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *