Δαχτυλίδι με μασούρι

Αυτό το δαχτυλίδι δεν είναι για τον οποιοδήποτε! Θα πρέπει όσο να ‘ναι να κουβαλάς μια τρέλα με τη ραπτική ή να σου αρέσουν τα περίεργα κοσμήματα. Εάν είσαι τέτοιος τύπος, τότε ρίξε μια ματιά στο δαχτυλίδι με μασούρι ραπτομηχανής που έφτιαξε η Donatella από το www.inspirationrealisation.com για τα γενέθλια της καλής της φίλης! Είναι πρωτότυπο, εύκολο και θα χρειαστείς μόνο μερικά λεπτά για να το φτιάξεις. Μάθε πως.

Για να φτιάξεις το δαχτυλίδι αυτό θα χρειαστείς:

– Βάση για δαχτυλίδι
– Κόλλα και πιστόλι σιλικόνης
– Μασούρι ραπτομηχανής (εάν αυτό το μασούρι είναι και παλιό ή έχει και κάποια συναισθηματική αξία, ακόμη καλύτερα)
– Κλωστή σε χρώμα της επιλογής σου
– Βελόνα
– Ψαλίδι

Για να φτιάξεις το δαχτυλίδι θα χρειαστείς να μασουρίσεις σε μια μηχανή το μασούρι με την κλωστή. Εάν το έχεις βρει ήδη γεμάτο, τέλεια. Στη συνέχεια περνάς την άκρη της κλωστής στη βελόνα και κάνεις 2-3 βελονιές μέσα στο μασούρι για να στερεωθεί η κλωστή και να μην λύνεται. Κόβεις αφήνοντας μια ακρούλα να περισσεύει. Όταν το μασούρι σου είναι έτοιμο αρκεί να βάλεις αρκετή κόλλα επάνω στη βάση για το δαχτυλίδι και να κολλήσεις το μασούρι σου επάνω της. Αφήνεις να στεγνώσει και το πιο πρωτότυπο δαχτυλίδι για τους φανατικούς της ραπτικής είναι έτοιμο!

Δες και τις οδηγίες του www.inspirationrealisation.com για να είσαι σίγουρη. Αξίζει τον κόπο.

Να αναφέρουμε επίσης ότι με τον ίδιο τρόπο μπορείς να φτιάξεις ότι δαχτυλίδι σου αρέσει αρκεί να βρεις το κατάλληλο αντικείμενο για να κολλήσεις επάνω στη βάση.

Καλές δημιουργίες

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *