Πώς να βάψεις φελλούς

blue_corks_introΤον τελευταίο καιρό συναντάμε όλο και πιο συχνά ιδέες για διακόσμηση σπιτιού από φυσικά υλικά… φαίνεται πως η επιστροφή στη φύση είναι αυτή την εποχή της μοδός. Και ένα από τα πιο αγαπημένα υλικά δεν είναι άλλο από τους φελλούς. Επειδή είμαστε σίγουρες οτι όλο και κάτι θα έχεις βρει που θέλεις να κάνεις με φελλούς, σκεφτήκαμε να σου προτείνουμε αυτό το άρθρο από το Living with Punks για να δεις πως μπορείς να χρωματίσεις τους φελλούς σου για να έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πολλούς φελλούς (ανάλογα και το project σου), βαφή σε σκόνη που διαλύεται στο νερό και μεγάλους κουβάδες.

Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε αυτό το project πέρα από το διαλύω τη βαφή σε νερό μέσα στους κουβάδες, ρίχνω τους φελλούς και τους αφήνω να χρωματιστούν…

blue_corks01
Το μυστικό μάλλον βρίσκεται στο πόση ώρα θα χρειαστεί να αφήσεις τους φελλούς σου στη βαφή για να έχεις το επιθυμητό για σένα αποτέλεσμα. Η Susan από το Living with Punks έκανε τις δοκιμές της και κατέληξε στα αποτελέσματα που θα βρεις στο άρθρο της και στις φωτογραφίε της. Από εκεί και πέρα επιλέγεις και παίρνεις.

Πάντως ακόμη και εάν δεν αποφασίσεις να κάνεις κάτι τους χρωματιστούς φελλούς σου και μόνο να τους βάλεις σε ένα γυάλινο μπωλ και να τους κοιτάς, αρκεί! Είναι τόσο όμορφοι!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *