Έργα τέχνης με ντεκουπάζ

Μερικές φορές οι πιο απλές ιδέες είναι αυτές που κάνουν την μεγαλύτερη διαφορά. Πόσες φορές δεν έχουμε δείξει εύκολες ιδέες για να φτιάξεις τα δικά σου κάδρα για να διακοσμήσεις το χώρο σου; Για κάποιο λόγο σε αυτό το video του Mark Montano τα πράγματα είναι εξίσου απλά, αλλά πολύ πιο εντυπωσιακά. Με τα σωστά υλικά και μερικά tips δες πως μπορείς να κάνεις κι εσύ το ίδιο για να φτιάξεις δώρα για τους φίλους σου!

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

– Κομμάτι ξύλο πεύκου
– Dremmel για να κάνεις τις εσοχές
– Επίπεδο πινέλο
– Γυαλόχαρτο
– Ακρυλικά χρώματα (o Μαρκ χρησιμοποιεί χρώματα με chalky αποτέλεσμα)
– Στένσιλ
– Εκτύπωση έργου τέχνης που έχεις επιλέξει
– Μεταλλιζέ χρώμα
– Ασορτί μεταλλιζέ μαρκαδόρο
– Σπρέυ με νερό
– Κόλλα σε σπρέυ
– Κερί

Δες το video και πες μου εάν περίμενες κάτι τόσο εντυπωσιακό! Εμείς σίγουρα όχι και μπορούμε να σου πούμε οτι θα δοκιμάσουμε να φτιάξουμε μπόλικα από αυτά!


To μυστικό του Mark για να μην ζαρώσει το έργο τέχνης σου όταν το κολλήσεις επάνω στο ξύλο είναι να το ψεκάσεις πρώτα από τη μπροστινή πλευρά με λίγο νεράκι και μετά να βάλεις από την πίσω πλευρά κόλλα σε σπρέυ για να κολλήσει. Απλώνεις προσεκτικά επάνω στο ξύλο και με ένα νωπό πανάκι διώχνεις τις φουσκάλες. Τέλειο!

kadra_decoupage_main

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *