Μπωλ από λιωμένες φιγούρες

soldiers-bowl Κάπου θα έχεις δει το War Bowl των josley Meets Wilcox, ένα μπωλ φτιαγμένο από ημι-λιωμένα στρατιωτάκια. Η Ginger μας δείχνει πως θα φτιάξεις και το δικό σου με ότι φιγούρες σου αρέσουν.

Άπλωσε τις φιγούρες σου σε αλουμινόχαρτο με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζουν ένα κύκλο. Η κάθε φιγούρα θα πρέπει να καλύπτει ή να ακουμπά την διπλανή της σε τουλάχιστον 2 σημεία.

Βάλτα στον φούρνο και μείνε κοντά για να παρατηρείς το λιώσιμο. Όταν δεις τις φιγούρες να μαλακώνουν και να δένουν η μια με την άλλη μπορείς να το βγάλεις από τον φούρνο. Όπως είναι με το αλουμινόχαρτο, τοποθέτησέ το σε ένα μπωλ για να πάρει σχήμα και βάλε από πάνω του ένα μικρότερο για να το σιγουρέψεις. Άστο να κρυώσει.

Πρόσεχε μην καείς, το λιωμένο πλαστικό καίει!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *