Πως να φτιάξεις χαρταετό

Έχουν μείνει λιγότερο από 2 εβδομάδες για την Καθαρά Δευτέρα και είπαμε να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε από τώρα. Δεν έχουμε ιδέα πως θα είναι ο καιρός, ξέρουμε όμως οτι οι περισσότεροι από εμάς θα τρέξουμε στις εξοχές για να πετάξουμε τον παραδοσιακό χαρταετό. Επιτέλους βρήκαμε ένα ελληνικό άρθρο από το matia.gr με οδηγίες και εικόνες για το πως μπορείς να φτιάξεις τον δικό σου χαρταετό για να γιορτάσεις τα κούλουμα με μικρούς και μεγάλους!

Στο άρθρο από το matia.gr θα βρεις όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για να κατασκευάσεις τον χαρταετό σου και φυσικά να του βάλεις και την ουρά και τα ζύγια του για να μπορείς να διαγωνιστείς με τους φίλους σου για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει.

Μπορείς να διακοσμήσεις τον χαρταετό σου όπως εσύ θέλεις ζωγραφίζοντας επάνω στο χαρτί ή επιλέγοντας νάυλον χρωματιστό στα χρώματα που σου αρέσουν!

Από εμάς καλή προετοιμασία και περιμένουμε φωτογραφίες με τα κατορθώματά σου!

Η φωτογραφία είναι από το www.dogma.gr

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *